Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbolun Şöhretleri Kocaeli’de Sahaya Çıktı

Türk futbolunun efsane isimleri Kocaeli’de düzenlenen halı saha turnuvasında ter döktü. Kocaeli Şöhretleri ile İstanbul Şöhretleri’nin karşılaştığı maçı ev sahibi 7-5 kazandı.Kocaeli’de bu yıl 12’incisi düzenlenen Turkuaz Futbol...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Futbolun Şöhretleri Kocaeli’de Sahaya Çıktı
Türk futbolunun efsane isimleri Kocaeli’de düzenlenen halı saha turnuvasında ter döktü. Kocaeli Şöhretleri ile İstanbul Şöhretleri’nin karşılaştığı maçı ev sahibi 7-5 kazandı.
Kocaeli’de bu yıl 12’incisi düzenlenen Turkuaz Futbol Turnuvası’nın açılış maçı, Türk futbolunun efsane isimlerini bir araya getirdi. Kocaeli’nin İzmit ilçesi Yahyakaptan’da bulunan bir halı sahada oynanan maçta Oğuz Çetin, Metin Tekin, Mehmet Özdilek, Gökhan Keskin, Serdar Topraktepe ve Kaan Dobra gibi çok sayıda efsane olmuş isim ter döktü.
Turnuvada forma giyen oyuncular arasında Beşiktaş’ın Şifo lakaplı efsane ismi Mehmet Özdilek, gösterdiği performans ve attığı gollerle maçı izleyenleri bir kez daha kendine hayran bıraktı. Eski hakem Mustafa Çulcu’nun yönettiği maçı ev sahibi Kocaeli Şöhretleri 7-5 kazandı.
Çok sayıda seyircinin saha kenarından izlediği turnuvayı düzenleyen Oktay Kocaetekin ise böyle bir turnuvanın açılışı için davet ettikleri efsane futbolcuların daveti geri çevirmeyerek maçta forma giydiklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.
Turnuvada İstanbul Şöhretleri; Oğuz Çetin, Metin Tekin, Mehmet Özdilek, Serdar Şenkaya, Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Zeki Önatlı, Gökhan Keskin, Hakan Tecimer gibi isimlerden oluştu. Kocaeli Şöhretleri’nde ise; Güvenç Kurtar, Mirkoviç, Faruk Yiğit, Nuri Şahin, Faruk Sarman, Bülent Baturman, Kaan Dobra, Osman Çakır, Yalçın Kıldıran, Serdar Topraktepe, Tuncay Akgün, H.İbrahim Kara forma giydi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.