Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbolculardan Yaşlılara Anlamlı Ziyaret

PTT 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, Yaşlılar Haftası nedeniyle Yücel Huzurevi’ni ziyaret etti.Kardemir Karabüksporlu futbolcular, Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Teknik Direktör Yücel İldiz ve yardımcılarının...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, Yaşlılar Haftası nedeniyle Yücel Huzurevi’ni ziyaret etti.
Kardemir Karabüksporlu futbolcular, Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, Teknik Direktör Yücel İldiz ve yardımcılarının yanı sıra Başkan Ferudun Tankut’un eşi Sevim Tankut’un da hazır bulunduğu ziyarette huzurevinde kalan yaşlıların ellerini öptüler. Huzurevi sakinleri de, İldiz’e ve futbolculara şampiyonluk yolunda başarılar diledi, maçlarına gelerek takımı destekleyeceklerini söyledi. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden kafile daha sonra kendi tesislerine geçti.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada ziyaretten dolayı çok duygulandıklarını söyledi. İldiz, “Huzurevi kulübümüze çok yakın. Her zaman onları görüyoruz. Böyle bir günde onlarla birlikte olmak, onların mutlu olduklarını görmek bizi duygulandırdı. Sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşamaları için onlara biraz olsun katkı sağladıysak ne mutlu bize. Maçlara gelerek bize destek vereceklerini söylediler. Bu bizim içi ayrı bir duygu. İnşallah onların desteği ve dualarıyla beraber hedefi yakalarız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.