Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbolcular, Amed Sportif Faaliyetler’den kaçıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’in yeni transferlerinden olan 3 futbolcunun, siyasi baskılardan dolayı kulübü terk ettiği ileri sürüldü. Kulübün Asbaşkanı Nurullah Edemen, kulüpte siyasi bir baskının olmadığını...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’in yeni transferlerinden olan 3 futbolcunun, siyasi baskılardan dolayı kulübü terk ettiği ileri sürüldü. Kulübün Asbaşkanı Nurullah Edemen, kulüpte siyasi bir baskının olmadığını savunarak, giden futbolcuların ceza almaları için gerekli işlemleri başlattıklarını kaydetti.
Lige şampiyonluk parolasıyla girmeye hazırlanan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de şok yaşanıyor. Kulüpteki siyasi baskılardan dolayı yeni transfer edilen 3 futbolcunun, beyaz-yeşil-kırmızılı takımı terk ettikleri öne sürüldü. Kulüpte kısa bir süre önce Emrah Metoğlu’nun siyasi sebepleri gerekçe göstererek ayrıldığı öğrenilirken, iki hafta önce de Ümraniyespor’dan transfer edilen Ziya Şakar ile iki gün önce Giresunspor’dan transfer edilen Rıdvan Sağlam da kulübü terk etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, kulüpte siyasi baskının olmadığını ve futbolcuların ayrılmasının buna bağlanmaması gerektiğini savunarak, “Ziya Şakar ailesinin baskısı nedeniyle ayrıldı. Ailesi ön yargılı olduğu için oğullarının bu kulüpte oynamasını istemedi. Emrah Metoğlu kampa geldikten bir süre sonra kulüpte oynamak istemediğini söyleyip, ayrıldı. Rıdvan Sağlam da geldiği günün ertesi günü oynamak istemediğini söyledi. Emrah Metoğlu ve Ziya Şakar ile sözleşme imzalanmıştı. Bu oyuncuların ceza almaları için gerekli yasal işlemi başlattık” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.