Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Futbol oynamayan çocuk kalmayacak"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş işbirliğinde gerçekleştirilen Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi kapsamında eğitim semineri düzenlendi.Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılan eğitim programında ’Futbol oynamayan çocuk...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş işbirliğinde gerçekleştirilen Futbol Akademi Kampı ve Yetenek Avı Projesi kapsamında eğitim semineri düzenlendi.
Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılan eğitim programında ’Futbol oynamayan çocuk kalmayacak’ sloganıyla, 1 Ekim’de başlayacak 4. etap çalışmaları öncesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Futbol Akademi Kampında yer alan eğitmenlere projenin koordinatörü Osman Avcı ve ekibi motivasyon, antrenman ve taktik konusunda eğitim verdi.
Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Osman Avcı, Türk sporcuların eğitimi konusunda tarihi bir süreç yaşandığını belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak 7-14 yaş grubunu kapsayan bir eğitimimiz var. Bu öğrencilerimizin eğitim ve öğretim programını aksatmayacak şekilde bir planlama yaparak eğitimler koyduk. Bütün sporcularımızın malzemelerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandı" dedi.
Bu proje kapsamında 119 sporcuyu başta Başakşehir Futbol Kulübü olmak üzere birçok kulübün altyapılarına yerleştirdiklerini vurgulayan Avcı, "Hedefimiz 5-10 yıl sonra Süper Lig’de ve milli takımlar seviyesinde top oynayan futbolcular yetiştirmek" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.