Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbol dünyasında bir ilk: Başakşehir’de tüm ödemeler TL ile yapılacak

Medipol Başakşehir, ekonomide yaşanan son gelişmeler sonrası tüm futbolcu ödemelerini Türk Lirası (TL) ile yapma kararı aldı.Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, tüm profesyonel futbol kulüplerine örnek olmasını amaçladığı bir uygulama...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başakşehir, ekonomide yaşanan son gelişmeler sonrası tüm futbolcu ödemelerini Türk Lirası (TL) ile yapma kararı aldı.
Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, tüm profesyonel futbol kulüplerine örnek olmasını amaçladığı bir uygulama başlattı. Medipol Başakşehir, yerli ya da yabancı tüm oyuncularıyla, geçmişte farklı uygulamalarla ödeme yapılmış olsa dahi, 1 Aralık tarihinden itibaren yeni bir uygulamayı yürürlüğe soktu. Bundan sonra maaşlar, ara ödemeler, primler, kısacası tüm ödemeler sadece TL bazında yapılacak.
Medipol Başakşehir ve aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, alınan kararla ilgili, “Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumu göz önünde bulundurarak ve yabancı kurların kendi para birimimiz karşısında suni bir talep görmesini engellemek adına, böyle bir karar aldık ve derhal uygulamaya soktuk. Ülke ekonomisi genelinde medyada en çok konuşulan sektörlerden biri olan futbol sektörü, bu uygulama sayesinde diğer sektörlere de emsal teşkil etsin isteriz. Türkiye’de Türklerle iş yapan her kişi ve kurum için, artık tek alışveriş aracı TL olmalıdır” dediç
Gümüşdağ, kulüpte başlatılan bu uygulamaya tüm oyuncuların ve teknik kadronun gönül rızasıyla destek verdiğini de sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.