Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbol devleri Dubai’de buluşuyor

Dünyanın en büyük futbol takımlarından Real Madrid ve AC Milan, 30 Aralık Salı günü Dubai The Sevens Stadyumu’nda futbolseverlerin karşısına çıkacak ve özel bir maç yapacak.“Dubai Futbol Karşılaşması” adı altında yapılacak olan...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Futbol devleri Dubai’de buluşuyor
Dünyanın en büyük futbol takımlarından Real Madrid ve AC Milan, 30 Aralık Salı günü Dubai The Sevens Stadyumu’nda futbolseverlerin karşısına çıkacak ve özel bir maç yapacak.

“Dubai Futbol Karşılaşması” adı altında yapılacak olan mücadelenin amacı ise, Dubai'nin küresel çapta farkındalığını artırmak ve Emirliğe gelen turist sayısını ve yatırımları artırmak.

Tanıtım toplantısında maçın önemi hakkında konuşan İtalya Milli Futbol Takımı ve AC Milan'ın efsaneleşmiş defans oyuncusu Baresi ve İspanya Milli Futbol Takımı ve Real Madrid’in eski futbolcusu Emilio Butragueño, takımlarıyla birlikte Dubai’de futbolseverlerin karşısında mücadele edeceklerinden dolayı heyecanlı olduklarını belirtti.

Emirates’in sponsorluğunda Arap Emirlikleri'ne getirilecek olan 2 kulübün mücadelesine ilginin çok büyük olacağı tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.