Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Futbol Adamları Bursa’da Buluştu

TÜRFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) Genel merkezi kasım ayı toplantısını Bursa şubesinin ev sahipliğinde Hünkar Köşkü’nde gerçekleştirdi.20 ilde şubesi ve 3 bine yakın üyesi bulunan TÜRFAD, her ay derneğin genel merkezi İstanbul’da...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 19:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Futbol Adamları Bursa’da Buluştu
TÜRFAD (Türkiye Futbol Adamları Derneği) Genel merkezi kasım ayı toplantısını Bursa şubesinin ev sahipliğinde Hünkar Köşkü’nde gerçekleştirdi.
20 ilde şubesi ve 3 bine yakın üyesi bulunan TÜRFAD, her ay derneğin genel merkezi İstanbul’da yapılan yönetim kurulu toplantılarını Anadolu’daki şehirlerde de yapmaya karar verdi. Bu uygulamanın ilk örneğini ise Bursa’da Hünkar Köşkü’nde gerçekleştirdi. TÜRFAD’ın üyeleri arasında MHK eski Başkanları Hilmi Ok ve Ertuğrul Dilek, Mustafa Çulcu ve Türk futbolunun önde gelen isimleri bulunuyor.
Bu uygulama sayesinde Anadolu’ya daha fazla hizmet edileceğini belirten TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter, "Bugün de Bursa’ya nasıl daha çok hizmet edilir onu tartışacağız. Sonucunda da iyi şeyler çıkacak hepimiz adına. Bunun haricinde derneğimizin bizimle özdeşleşmiş bir projesi var. Her sene İstanbul’da ’İnsanlar yaşarken anılır’ adlı bir program düzenliyoruz. Geçmişte, Türk futboluna herhangi bir görevle hizmet etmiş insanlara plaket veriyoruz. Onlar da çok mutlu oluyorlar" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.