Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Furkan Korkmaz, Basketbolseverler İle Bir Araya Geldi

Milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile Instagram üzerinden yapılan PotanınÇılgınları etiketi ile paylaşılan 500’ü aşkın atış videolarından seçilen en iddialı 15 atışın sahibi, Marmara Forum’da büyük finalde bir araya geldiler.Marmara...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile Instagram üzerinden yapılan PotanınÇılgınları etiketi ile paylaşılan 500’ü aşkın atış videolarından seçilen en iddialı 15 atışın sahibi, Marmara Forum’da büyük finalde bir araya geldiler.
Marmara Forum ve Sneaks Up işbirliği ile Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen "Potanın Çılgınları" yarışması kapsamında basketbolseverlerin Instagram’da paylaştığı kendi gerçekleştirdikleri en sıra dışı ve zor 15 atış, milli basketbolcu Furkan Korkmaz tarafından Marmara Forum’un terasında tekrar denendi. Kendisinin en sıra dışı ve unutamadığı atışının 2015 yazında katıldığı 2015 FIBA U18 Avrupa Şampiyonası’nda maçın bitimine 20 saniye kala gerçekleştirdiği atış olduğunu belirten Furkan Korkmaz, bu atışla takımın 2 sayı öne geçerek maçı kazandığını söyledi.
"ANADOLU EFES’IN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN KENETLENDİK"
Bu sezon Anadolu Efes’te yarı final serisine kaldıklarını ve takımın şampiyonluğa kenetlendiğini vurgulayan Korkmaz, “Başarılı bir sezon geçirdik. Takımımızda çok iyi oyuncular var. Çok çalıştık ve bu çalışmamızı şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz” dedi.
"NBA’DE OYNAYABİLECEĞİM BİR TAKIMA GİTMEK İSTERİM"
Bu sene NBA Seçmeleri’nde (Draft) yer alacağını belirten Furkan Korkmaz, "Draft sonrası seçileceğim sıra ve picks’e göre önümüzdeki senenin ne olacağı şekillenecek. NBA’de oynayabileceğim bir takıma gitmeyi çok isterim. Bu şansı yakalarsam sadece kendim için değil ülkem için oynayacağım. Ancak şu an tek konsantrasyonum Anadolu Efes’in şampiyonluğu” diye konuştu.
Ünlü olimpik spor anonsörü Mustafa Özben tarafından sunulan eğlenceli etkinlikte, Furkan Korkmaz katılımcılarla söyleşi yaparak hatıra fotoğrafı da çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.