Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fun Run Serıes Başakşehir’de Start Aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş’nin "İstanbul’u Koşuyorum" adı altında düzenlendiği Fun Run Series’in ilki Olimpik Park Atletizm Tesisleri’nde koşuldu.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. öncelikle Vodafone İstanbul...

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş’nin "İstanbul’u Koşuyorum" adı altında düzenlendiği Fun Run Series’in ilki Olimpik Park Atletizm Tesisleri’nde koşuldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. öncelikle Vodafone İstanbul Maratonu ve Vodafone İstanbul Yarı Maratonu olmak üzere, Türkiye’deki yol yarışları katılımcı sayılarını arttırabilmek, yol yarışları katılımcılarına alternatif yarışlar düzenlemekle birlikte koşuculara seri şeklinde yarışlar sunabilmek, koşmaya yeni başlayanları da kısa mesafeli yarışlara adapte edebilmek amacıyla "İstanbul’u Koşuyorum" sloganı ile 6 etaplık yol yarışı serisi olan "Fun Run Series"i hayata geçirdi.
Çeşitli ilçe belediyeleri ile işbirliği içinde, o ilçelerin en uygun parkurları tespit edilerek planlanan 6 etaplık Fun Run Series koşularının ilki bugün Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Spor A.Ş. Genel İsmail Özbayraktar’ın katılımıyla Başakşehir’de gerçekleşti.
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun yanında bulunan Olimpik Park Atletizm Tesisi’nden başlayan 7.8 Km’lik koşu, yine Olimpik Park Atletizm Tesisleri’nde son buldu.
Fun Run Series koşusunda erkeklerde 1.’liği Muhammet Karahasan elde ederken, ikinci Eser Akiş, üçüncü Ayhan Bulut oldu. Kadınlarda ise birinci Lütfiye Kaya olurken, ikinci Tonya Shevchenko, üçüncü de Hülya Tanrıyaşükür oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.