Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuat Çapa: "Oyuncularım her geçen gün iyiye gidiyor”

TFF 1. Lig’in 11. haftasında Boluspor kendi evinde Altınordu’yu 3-2 mağlup ederken, iki takımın teknik adamı maç sonunda açıklamalarda bulundu.Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bu karşılaşmanın çok zor olacağını hafta başında...

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig’in 11. haftasında Boluspor kendi evinde Altınordu’yu 3-2 mağlup ederken, iki takımın teknik adamı maç sonunda açıklamalarda bulundu.
Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Bu karşılaşmanın çok zor olacağını hafta başında da söylemiştik. Altınordu’yu kutlamak istiyorum. Çünkü Türk futbolunda mesafe olarak küçük ama emin adımlarla ilerliyorlar. Türkiye’de çoğu kulübün örnek alması gereken bir felsefe. Çünkü yurt dışından getireceğimiz futbolcularla bu işin olmayacağını bir süre sonra hepimiz göreceğiz. Hem milli takım hem de kulüpler bazında kendimiz bazı şeyleri üretmezsek yabancı oyuncularla bu işin gitmeyeceğini göreceğiz. Bana ligde 3 tane takım söyleyin deseler bunlardan bir tanesi Altınordu olur. Çünkü sahada ne yaptığını bilen bir takım “dedi.
“Oyuncularımız her geçen gün iyiye gidiyor”
Karşılaşmanın ilk 20 dakikasına istekli başladıklarını ve gol bulduklarını söyleyen Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Attığımız gollerin ikisi de birbirinden güzeldi. Bu da oyuncularımızın her geçen gün performansının iyiye gittiğini ve lige alıştığını gösteriyor. Devre yarısından önce rakibin 2-1’i yakalaması onları umutlandırdı. Onlar ikinci, biz üçüncü golümüzü benzer pozisyonlardan bulduk. İki takımda golleri kontra ataklardan buldu. Dengeli ve mantıklı oynadık. Risk alarak değil ama zaman zaman gol pozisyonları bulup dördüncü golü aramaya çalıştık. Bu gayet memnun ediciydi" açıklamasını yaptı.
Eroğlu: “Rakibin deneyimli ayakları gol buldu, biz bulamadık”
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, “Son haftalarda bir çıkış yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Rakibin zaten güçlü bir kadrosu olduğunu biliyorduk. Onlar da zirveye oynayan bir takım. Özelikle iç sahada başarılı bir takımla karşılaştık. Biz de birlikte oynadığımızda kendi tempomuzu ve oyunumuzu sahaya yansıttığımızda ligde başarılı bir takım görünümündeyiz. Bugün de kazanmak için geldiğimiz bir maçtı. İlk yarı maçın kırılma noktaları vardı. Biz atacağımız yerde atamadık ve dönen toplardan gol yedik. Biz gol pozisyonlarını kaçırınca Boluspor’un deneyimli ayakları gol attı. Rakibin deneyimli ayakları golleri buldu, biz bulamadık ve kaybettik” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.