Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fonseca: "Maçın Heyecanından Olayları Görmedim"

Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca, "Maçın heyecanından olayları tam tespit edemedim. Oyunun heyecanından Pereira’nın oyundan atıldığında ben o yöne bakmıyordum. Hakemle aralarında ne olduğunu da bilmiyorum. Diğer olayları da maçın...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 01:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 01:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Braga Teknik Direktörü Paulo Fonseca, "Maçın heyecanından olayları tam tespit edemedim. Oyunun heyecanından Pereira’nın oyundan atıldığında ben o yöne bakmıyordum. Hakemle aralarında ne olduğunu da bilmiyorum. Diğer olayları da maçın heyecanından görememiş olabiliriz" dedi.
UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’yi 4-1’lik skorla mağlup eden Braga’da Teknik Direktör Paulo Fonseca, karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi.
Genç çalıştırıcı, "Hakem hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Maçın heyecanından olayları tam tespit edemedim. Oyunun heyecanından Pereira’nın oyundan atıldığında ben o yöne bakmıyordum. Hakemle aralarında ne olduğunu da bilmiyorum. Diğer olayları da maçın heyecanından görememiş olabiliriz. Bu yüzden yorum yapmakta istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Karşılaşma hakkında açıklamalarına devam eden Portekizli teknik adam, "Fenerbahçe’nin büyük bir takım olduğunu biliyorduk. Pereira’da Avrupa’nın ve dünyanın en iyi hocalarından. İkinci yarıda oyuncularım çok büyük bir cesaret ve inançla mücadele ettiler. Bu maçın sonundan aldığımız sonucun ne kadar büyük bir zafer olduğunun da kanıtı bu" diyerek sözlerini sonlandırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.