Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Foça’nın altın çocuğu başarıya doymuyor

Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel, Amatör Spor Haftası Manisa Karate İl Birinciliği şampiyonası kapsamında Minik Erkek 2009 Ferdi Katada 2. ve Minik Erkek 2009 Ferdi Kumite +35 Kg’da 1. oldu.Türkiye Karate Federasyonunun...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Foça’nın altın çocuğu başarıya doymuyor

Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel, Amatör Spor Haftası Manisa Karate İl Birinciliği şampiyonası kapsamında Minik Erkek 2009 Ferdi Katada 2. ve Minik Erkek 2009 Ferdi Kumite +35 Kg’da 1. oldu.

Türkiye Karate Federasyonunun Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Amatör Spor Haftası Manisa Karate İl Birinciliği, 15 Ekim tarihinde Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda gerçekleştirildi. Şampiyonada Foça Reha Midilli İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kaan Yüksel, Minik Erkek 2009 Ferdi Katada 2. ve Minik Erkek 2009 Ferdi Kumite +35 Kg’da 1. oldu. Taner Erol ve Kudret Yüksel’in desteğiyle hazırlanan Kaan Yüksel bu turnuvadan gümüş ve altın madalya alarak kariyerine iki derece daha ekledi. Minik sporcunun antrenörü ve babası Kudret Yüksel, "Saim Yeşildağ’a, Murat Türkoğlu’na, Özgür Pınar’a maddi ve manevi katkılarından dolayı sporcum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.