Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fıvb Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası Öncesi Antrenörler Bir Araya Geldi

FIVB Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesi Eczacıbaşı VitrA, ev sahibi Volero Zürih, Hisamitsu Springs, Dinamo Krasnodar, Rexona Ades ve Mirador Dominik takımlarının antrenörleri basın toplantısında bir araya geldi.Eczacıbaşı VitrA...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FIVB Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesi Eczacıbaşı VitrA, ev sahibi Volero Zürih, Hisamitsu Springs, Dinamo Krasnodar, Rexona Ades ve Mirador Dominik takımlarının antrenörleri basın toplantısında bir araya geldi.
Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Antrenörü Giovani Carpara turnuva ile ilgili olarak, "Bu önemli turnuvada oynamak için burada olmaktan çok mutluyuz. Bu sezon Zürih evimiz gibi oldu. Üçüncü kez geliyoruz. Bu turnuvada da her maçı ayrı ayrı hedef olarak belirledik. Etap olarak önce yarı final ve final olarak hedefimizi belirledik ve bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.
FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası 9. kez yapılacak ve önceki senelerde; Azerbaycan, İtalya, Rusya, Brezilya (üç kez birincilik) ve Türkiye (iki kez birincilik) olmak üzere beş ülkeden, sekiz farklı kulüp şampiyonluğa ulaştı.
Bu sene ise Volero Zürih (İsviçre ev sahibi), Eczacıbaşı VitrA (Türkiye), Hisamitsu Springs (Japonya), Rexona ADES (Brezilya), Dinamo Krasnodar (Rusya) ve Mirador (Dominik Cumhuriyeti) şampiyonluk için yarışacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.