Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fitness sporcuları, Bakan Kılıç'tan federasyonlarının kapatılmamasını istedi

vücut geliştirme Federasyonu yetkilileri, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’tan federasyonlarının kapatılmamasını istedi.Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın, vücut geliştirme sporcusu Şahin İrencin'in kullandığı ilaç sonrasında...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fitness sporcuları, Bakan Kılıç'tan federasyonlarının kapatılmamasını istedi
vücut geliştirme Federasyonu yetkilileri, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’tan federasyonlarının kapatılmamasını istedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın, vücut geliştirme sporcusu Şahin İrencin'in kullandığı ilaç sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamalar üzerine, vücut geliştirme Federasyonu yetkilileri, Bakanı Kılıç’tan, federasyonlarının kapatılmaması talebinde bulundu.

Galatasaray Lisesi önünde toplanan milli sporcular adına açıklamada bulunan vücut geliştirme sporcusu ve aynı zamanda federasyon eğitim komitesi görevlisi İbrahim Sırrı Önal, "Doping nedeniyle öldüğü iddia edilen arkadaşımızın raporu halen çıkmadı. Sayın Bakamınızdan bir ricamız var. Fitness sektörü büyük sektör ve bütün branşların temelidir. Lütfen federasyonumuzu kapatmayarak daha da fazla destek vermesini istiyoruz. Bu şekilde dopingle hep beraber mücade edebiliriz." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.