Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Firket Orman: "Bizim Şampiyonluğumuzu Bizim Kadar İsteyen Camialar Var"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Bizim şampiyonluğumuzu bizim kadar isteyen camialar da var. Önümüzdeki zor günlerde şunun sözünü verebilirim size; hiç şımarmayacağız. Yeni bir sayfa açıyoruz ve yeni bir yönetim kurulu kurduk. Allah...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 20:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Bizim şampiyonluğumuzu bizim kadar isteyen camialar da var. Önümüzdeki zor günlerde şunun sözünü verebilirim size; hiç şımarmayacağız. Yeni bir sayfa açıyoruz ve yeni bir yönetim kurulu kurduk. Allah bu Pazar günü hep beraber inşallah bize bu şampiyonluğu görmeyi nasip etsin” dedi.
Siyah-beyazlı kulüpte seçime 2 gün kala Başkan Fikret Orman, genel kurul üyeleriyle Vodafone Arena’da bir kokteyl düzenledi. Yaklaşık 5 bine yakın kongre üyesinin katıldığı kokteylde Başkan Orman, önemli açıklamalarda bulundu.
İlk göreve geldikleri günlerin çok sıkıntılı günler olduğunu ifade eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “İlk 2-3 sene size hiç bir şey vaat etmediğimiz ve sonrası için vaatler ettiğimiz günlerdi o günler. Artık eskiden başka kulüplerle aramızda olan farkları kapatıp, önde olan bir Beşiktaş’ı görüyoruz. Türkiye’nin tek büyük kulübü olan Beşiktaş var. İşin en iyi tarafı bizim şampiyonluğumuzu bizim kadar isteyen camialar da var. Bugüne kadar yaptıklarımızın ardından bizden beklentiler de yükseldi. Biz Beşiktaşlıların başı dik olsun istedik ve bu da oldu. Önümüzdeki zor günlerde şunun sözünü verebilirim size; hiç şımarmayacağız. Yeni bir sayfa açıyoruz ve yeni bir yönetim kurulu kurduk. Allah bu Pazar günü hep beraber inşallah bize bu şampiyonluğu görmeyi nasip etsin” dedi.
Fikret Orman’ın bu sözlerinin ardından ‘Şampiyon Beşiktaş’ tezahüratları yapılırken, başkan da mikrofonda bu tezahüratlara eşlik etti.
“İlk geldiğimizde ’şimdi değilse ne zaman’ dedik” diyerek açıklamalarına devam eden Orman, “O zaman ağzımdan öyle bir laf çıktı. Şimdi bu sene dedim ki; ’O sene bu sene.’ İnşallah bundan sonra her sene" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.