Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fırat Arslan Kressbronn’da Kampa Girdi

Türk boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, önümüzdeki ay Almanya’da yapacağı WBC Eurasya kemeri mücadelesi öncesi kampa girdi.Güney Almanya’nın Bodensee gölü kıyısında bulunan Kressbronn kentindeki ünlü Sonnenhof-Hotel’de...

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2015 22:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2015 22:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, önümüzdeki ay Almanya’da yapacağı WBC Eurasya kemeri mücadelesi öncesi kampa girdi.
Güney Almanya’nın Bodensee gölü kıyısında bulunan Kressbronn kentindeki ünlü Sonnenhof-Hotel’de kampa giren sporcu muhteşem bir antrenman temposu tutturdu. Tüm ekibiyle birlikte çalışan Fırat, eski boksörlerden Sedat Keçeci’nin de eşliğinde antrenmanlarının temposunu arttırdı. Augusburg’da bulunan Sportschule Gladiatör tesislerinde de zaman zaman antrenmanlar yaptığını belirten Fırat Arslan, "Sedat Keçeci benim eski spor arkadaşlarımdan ve başarılı bir boksördür. Kendisinin antrenman tekniklerinden da faydalanmak için arada bir kendisiyle çalışmalar yapıyorum. Onun dışında kendi antrenman salonumda da çalışmalarımı sürdürüyorum. Tabi hedefimiz büyük. Bu maçtan sonra tekrar bir dünya şampiyonluk maçı yapmayı planlıyoruz. Bu yüzden gözümüzü budaktan sakınmıyoruz. Bize iyi geleceğini düşündüğümüz her sistemi deniyoruz" dedi.
Arslan’ın basın danışmanı Vedat Alyaz da sadece güç ve sparring değil, satranç gibi zeka oyunlarıyla da taktik geliştirdiklerini ifade ederek, "Kamp döneminde farklı çalışmalar uyguluyoruz, bunlar arasında satranç da yer alıyor. Bununla strateji kurmayı öğreniyoruz. Boks sadece bir güç sporu değildir, aynı zamanda kıvrak zeka da ister" diye konuştu.
Kampta Fırat Arslan’ın yakın dostu, eski Avrupa Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Luan Krasniqi de yer aldı. Krasniqi, 2004’te Stuttgart kentinde Sinan Şamil Sam’ı yenerek Avrupa Şampiyonu olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.