Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Final’den Samsunspor’a destek

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Samsunspor’un bu krizi atlatması için Samsun Valiliğinin başlattığı Samsunspor’a destek kampanyasına Özel Final Okulları 20 bin TL ile destek verdi.Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Final’den Samsunspor’a destek

Ekonomik açıdan zor günler geçiren Samsunspor’un bu krizi atlatması için Samsun Valiliğinin başlattığı Samsunspor’a destek kampanyasına Özel Final Okulları 20 bin TL ile destek verdi.

Final Okulları Genel Müdürü Cengiz Karaca yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en köklü kulüplerinden ve geçmişte Türk futboluna birçok yıldız kazandırmış olan Samsunspor’un bu sıkıntıyı atlatıp tekrar Türk futbolunda söz sahibi olması için herkesin destek olması gerekir. Biz final okulları olarak geçmişte de bugün de hep Samsunspor’umuzun yanında yer aldık bundan sonra da almaya devam edeceğiz. Bu konuda taraftarlarımız büyük bir işi başarmış bir taraftan maddi destek verirken diğer taraftan konuyu gündeme taşımıştır. Sayın Valimiz yapılması gereken her şeyi yapmıştır. Ama buna rağmen Samsunspor’a yeterli yardım yapılmamıştır. Valilik kampanyasına katılanlara bakıyorsunuz belediyeler ve 5-6 firma. Samsunspor’a destek olacaklar bu kadar mı yani. Hani Samsunspor şehrimizin en önemli markasıydı. Öyle ise o zaman herkes fedakarlık yapsın. Topu genel merkezlere atıp kenara çekilmek işin kolay yönü. Bu her zaman olan bir durum değil. Ama büyük bir kriz ve ancak herkesin destek vermesiyle aşılabilir. Yetkililerinde bundan sonra bir daha bu tür kampanyalara ihtiyaç duyulmaması için kalıcı tedbirleri acilen alması şarttır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.