Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filipovski: "Sürekli önde götürdüğümüz bir maçı kopartamadık"

Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, 79-76’lık Demir İnşaat Büyükçekmece galibiyeti sonrası, "Sürekli 10-14 sayı önde götürdüğümüz bir maçı kopartamadık" dedi.Banvit, Spor Toto Basketbol Süper Ligi 4. hafta karşılaşmasında Bandırma’da...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2016 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2016 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Filipovski: "Sürekli önde götürdüğümüz bir maçı kopartamadık"
Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski, 79-76’lık Demir İnşaat Büyükçekmece galibiyeti sonrası, "Sürekli 10-14 sayı önde götürdüğümüz bir maçı kopartamadık" dedi.
Banvit, Spor Toto Basketbol Süper Ligi 4. hafta karşılaşmasında Bandırma’da konuk ettiği Demir İnşaat Büyükçekmece’yi 79-76 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit Başantrenörü Sasa Filipovski şu değerlendirmelerde bulundu:
"Çok zor bir maçtı. Kazandığımız için takımımı tebrik ederim. Sürekli 10-14 sayı önde götürdüğümüz bir maçı kopartamadık. Özellikle son periyotta bizi çok zorladılar ve bireysel becerileri ile bizi yakaladılar. Demir İnşaat Büyükçekmece takımı bire bir hücumda çok etkili bir takım. Ama uzatmada da olsa kazanmak ve böyle bir deneyim yaşamak bizim için iyi oldu. Ayrıca 45 dakika boyunca susmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum."
Banvit’in Sloven oyuncusu Edo Muric ise, "Maçtan önce maçın zor olacağını biliyorduk. Maçın içinde çok kritik üç sayılar buldular. Bu şekilde de maçın içinde kaldılar. Ama uzatmada da olsa kazandığımız için çok mutluyum. Şimdi yapmamız gereken FIBA Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağımız CEZ Nymburk maçını düşünmek olacak" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.