Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filipe Almeida: “Şuan için bitmiş bir şey yok”

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Monaco’yu 2-1 ile geçen Fenerbahçe’de Yardımcı Antrenör Filipe Almeida, “Tek hedefimiz galibiyetti. Gol yemeden bitirmek istiyorduk ama yapamadık. Tur hala açık. Şuan için bitmiş bir...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Monaco’yu 2-1 ile geçen Fenerbahçe’de Yardımcı Antrenör Filipe Almeida, “Tek hedefimiz galibiyetti. Gol yemeden bitirmek istiyorduk ama yapamadık. Tur hala açık. Şuan için bitmiş bir şey yok” dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Fenerbahçe, evinde Fransız temsilcisi Monaco’yu 2-1 yenmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına, cezası nedeniyle Teknik Direktör Vitor Pereira’nın yerine Yardımcı Antrenör Filipe Almeida katıldı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Filipe Almeida, bugün çok zor bir karşılaşmaya çıktıklarını dile getirerek, “Maç öncesinde de bilincindeydik ama takımımız çok çalıştı, tek hedefimiz galibiyetti. Gol yemeden bitirmek istiyorduk ama yapamadık. Tur hala açık. Her iki tarafa da gidebilir maç. Takımımızı tebrik ediyorum. Şuan için bitmiş bir şey yok” dedi.
“Oyuncular, Pereira’nın isteğini tamı tamına yerine getirdi”
Aslında oyun yapımımızla ilgili konuşmak bana düşmez. Hocamız da neden oynamak istediğini dün anlattı. Pereira oyuncuları ile beraber çok çalıştı kısa zamanda, oyuncular da iyi gayret gösterdi. Bu akşam oyuncularımız da hocamızın istediklerini tamı tamına yerine getirdi” diye konuştu.
“Maç sonrası Pereira ile görüştüm”
Maç sonrası Pereira ile konuştuğunu söyleyen Almeida, “Tabi ki galibiyetten dolayı memnundu. Tebriklerini iletti. Turun hala her iki tarafa gidebileceğini söyledi. Oyunculara tebriklerini iletmemi söyledi. Oyuncularım çok kısa zaman olmasına rağmen harika bir oyun ortaya koydu bugün” ifadelerini kullandı.
“Biz istiyoruz ki bir sonraki maç daha fazla taraftar olsun”
Oyuncuları performans anlamında bireyselleştirmeyi sevmediklerini dile getiren Almeida, “Oyuncular harika bir oyun sergiledi. Diğer yeni gelen oyuncular da çok iyi görüntü ortaya koydular. Hepsi ellerinden geleni yaptılar. Çok ciddi bir maça çıktık bugün. Bugün maksimumlarını vermeye çalıştılar. Taraftarlar için çok çabaladılar. Biz istiyoruz ki bir sonraki maç daha fazla taraftar olsun” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.