Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filede ilk yarının lideri VakıfBank

VakıfBank, Bayanlar Voleybol Ligi 11. haftasında Trabzon deplasmanında İdmanocağı’nı 3-0’lık sonuçla geçti. Ligdeki üst üste dokuzuncu galibiyetini alan ve sezonun ilk yarısını lider tamamlayan VakıfBank’ta günün en skorer isimleri...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 22:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 22:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
VakıfBank, Bayanlar Voleybol Ligi 11. haftasında Trabzon deplasmanında İdmanocağı’nı 3-0’lık sonuçla geçti. Ligdeki üst üste dokuzuncu galibiyetini alan ve sezonun ilk yarısını lider tamamlayan VakıfBank’ta günün en skorer isimleri 14’er sayı ile Bahar Toksoy Guidetti ve Robin de Kruijf olurken, Gözde Sonsırma da 12 sayı ile galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Bayanlar Voleybol Ligi’nin lideri VakıfBank, 11. haftada Trabzon deplasmanında İdmanocağı ile karşılaştı. Beşikdüzü Spor Salonu’nda oynanan mücadelede sarı siyahlılar, rakibini 3-0'la geçti ve Bayanlar Voleybol Ligi’ndeki üst üste 9. galibiyetini aldı.

İdmanocağı karşısında müsabakaya Gözde, Bahar, Sheilla, Vasileva, Robin, Naz – Gizem Karadayı (L) ilk altısı ile başlayan son iki sezonun lig şampiyonu VakıfBank, mücadelenin ilk setini 25-12 üstün tamamladı. Sarı siyahlılar rakibi karşısında ikinci seti de 25-19 aldı ve setlerde 2-0’ı buldu. VakıfBank, son seti de 25-23 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

VakıfBank’ın karşılaşma boyunca en skorer oyuncuları 14’er sayıyla Bahar Toksoy Guidetti ve Robin de Kruijf oldu. Kaptan Gözde Sonsırma da kaydettiği 12 sayı ile günün skorer isimlerindendi.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, İdmanocağı karşısında alınan galibiyet sonrasında yaptığı açıklamada, "Ligin ilk yarısını lider tamamladığımız için mutluyuz. İkinci yarıya puan olarak önde başlayacağız ve bu avantajı sezon sonuna kadar kullanmak istiyoruz. Ocak ayı bizim için önemli olacak çünkü çok fazla zorlu mücadele bizi bekliyor. Bu açıdan lige verilen ara bizlere iyi gelecek." şeklinde konuştu.

Trabzon için ayrı bir parantez açan Giovanni, "Salonun tamamen dolu olmasından dolayı mutluyum, Trabzon voleybolu seven bir şehir. Sanırım üç ayda çektirdiğim fotoğrafı burada bir günde çektirdim. Buraya kadar gelip bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkürler." dedi.

VakıfBank’ta galibiyet sonrası konuşan Robin de Kruijf ise yaptığı açıklamada, "Bugün kazanarak ilk yarıyı lider bitirdiğimiz için mutluyuz. Ancak rakiplerimizle aramızda ciddi bir fark yok. Biz sadece bir adım öndeyiz. Ligin ikinci yarısında da galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Ayrıca Trabzon’da bizi bu kadar destekleyen taraftarımız olmasından dolayı hem şaşırdım, hem de gurur duydum. Trabzon hem doğasıyla hem de seyircisiyle güzel bir şehir. Benim için ilginç bir deneyim oldu." dedi.

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren de karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Takımımızı aldıkları galibiyet ve ilk yarıyı lider tamamladıkları için tebrik ederim. Fakat bugün bizler için acı bir gün. Türk voleybolunun duayen ismi Cengiz Göllü'nün vefat haberini almış bulunmaktayız ve oldukça üzgünüz. Başta voleybol camiamız olmak üzere, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.