Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: Tüm branşlarda bu sezon başarılar bekliyoruz

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün tüm branşlarında bu sezon başarılar beklediklerini söyledi.Beşiktaş Dergisi'nin Kasım ayı sayısına açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, siyah - beyazlı kulübün başarılı...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün tüm branşlarında bu sezon başarılar beklediklerini söyledi.

Beşiktaş Dergisi'nin Kasım ayı sayısına açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, siyah - beyazlı kulübün başarılı bir sezon geçirmesi kadar, Beşiktaş'ın tüm branşlarda başarılar hedeflediklerini ifade etti. Orman, "Bu vesileyle Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda tur atlayan hentbol takımımızı, Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükselen kadın basketbol takımımızı, sezona Balkan şampiyonluğu ile başlayıp, Türkiye Kupası’nda da çeyrek finale yükselen bayan voleybol takımımızı, ULEB Avrupa Kupası’nda mücadele eden Beşiktaş İntegral Forex Basketbol Takımımızı tebrik etmek istiyorum." ifadelerine yer verdi.

Diğer amatör branşlardaki sporcu ve teknik heyetlere de başarılar dileyen Başkan Orman, siyah-beyazlı kulübü kurumsal bir yapıya büründürmek istediklerini kaydederek, yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Son olarak, tamamen gönüllülük esasına dayalı olarak oluşturduğumuz BJK İcra Kurulu, yönetimimiz ile profesyonel kadrolarının yönlendirme ve koordinasyon sorumluluğunu taşıyacak. Bu görevde yer alan yöneticilerime ve Beşiktaşlılıklarının yanı sıra mesleklerinde de saygın konumlarda olan arkadaşlarıma, Beşiktaş’a sağlayacakları her bir katkı için şimdiden teşekkür ederim.

Yönetim olarak büyük bir şevk ile çalıştık. Destekle, sabırla, inançla, birlik beraberlikle Beşiktaşımız tüm hedeflerimize ulaşacak, tarihi başarılarımız her alanda devam edecektir."

Fikret Orman, son olarak, geçtiğimiz ay babası Abdulkadir Orman’ı kaybettiğini hatırlatarak, zor anlarında kendisinin yanında olanlara teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.