Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman, Stadın Açılış Tarihini Açıklıyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Stadın ne zaman açılacağını Salı günü açıklayacağız. Esasında 19.03 arzu ettiğimiz bir tarihti o zamanda açmak istemiştik. Şimdi yeni tarihi yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.Siyah-beyazlı kulübün...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Stadın ne zaman açılacağını Salı günü açıklayacağız. Esasında 19.03 arzu ettiğimiz bir tarihti o zamanda açmak istemiştik. Şimdi yeni tarihi yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.
Siyah-beyazlı kulübün kurucularından Şeref Bey, bugün Yahya Efendi Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anıldı. Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin katıldığı anma törenine, siyah-beyazlı taraftarlarda yer aldı.
Şeref Bey’in kabrini ziyaret eden Fikret Orman, "Bundan 113. yıl önce Serencebey’de Fuat Paşa Konağı’nda o günün padişahı tarafından desteklenerek kurulmuş bir kulüptür burası. Ceddimiz bizim vatan sever insanlardan oluşmuş. 1915’teki Çanakkale Savaşı’nda tespit edebildiğimiz 22 sporcumuz orada savaş meydanında şehit olmuş. Aynı zamanda Şark Cephesi’nde Sarıkamışta’da 7 tane sporcumuz şehir olmuş. Onların anısına da oralarda bir şey yapmak istiyoruz. Çok asil bir kulüptür burası ve Allah nicelerini nasip etsin. Bütün Beşiktaşlıların yeni senesi kutlu olsun. Bu sene önemli bir sene bizim açımızdan. Stadımızı açıyoruz. Az bir süremiz kaldı ve inşallah stadımızın açılışını da şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
"FİNİŞE DOĞRU GİDİYORUZ"
Haftaya yapılacak basın toplantısıyla stadın açılışını açıklayacaklarını aktaran Orman, "Stadın ne zaman açılacağını Salı günü açıklayacağız. Esasında 19.03 arzu ettiğimiz bir tarihti o zamanda açmak istemiştik. Planlarımızdan bir tanesiydi ama yetiştiremedik. Şimdi yeni tarihi yetiştirmeye çalışıyoruz. 19.03’te açıkladığımız bir tarih değildi, bizim aklımızda olan bir tarihti. Nasip değilmiş. Zaten bizim açımızdan stadın açılması daha önemli. 1 hafta önce bir hafta sonra; futbol takımının oraya dönmesi önemli. Bugün de artık çim montajına başlıyoruz, öğleden sonra. Skorboardlar geldi, çatı bitti. Hızla artık finişe doğru gidiyoruz" açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.