Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: ”Osmanlıspor Maçına Kupayı Getirmeyeceğiz”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceklerini söyledi. Orman, ayrıca ligin son maçında oynayacakları Torku Konyaspor için Konya’ya günü birlik gideceklerini belirterek, “19 Mayıs bayram günü de şampiyonluk...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceklerini söyledi. Orman, ayrıca ligin son maçında oynayacakları Torku Konyaspor için Konya’ya günü birlik gideceklerini belirterek, “19 Mayıs bayram günü de şampiyonluk kutlaması yapacağız” dedi.
Siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman, Kulüp binasında “Seçimli Olağan Genel Kurul” için listesini verdikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk kupasının Osmanlıspor maçına getirilip getirilmeyeceği sorusunu Orman, şöyle cevap verdi:
“Önümüzde 2 maç var ve Beşiktaş da şampiyon olmuş değil. Biz Osmanlıspor’u yener veya berabere kalır isek ya da rakibimiz Fenerbahçe puan kaybederse şampiyon olacağız. Fakat bunlar gerçekleşmiş değil. Bizi de kimse böyle bir şeye sokmuş olmasın. Beşiktaş takımı hala şampiyonluk kupasına konsantre olarak çalışmalarını teknik kadrosuyla devam etmekteler. Osmanlıspor maçına kupayı getirmeyeceğiz öyle de bir talebimiz yok."
”19 MAYIS’TA KUTLAMA YAPACAĞIZ”
Torku Konyaspor karşılaşması için İstanbul’da oynanması yönünde Türkiye Futbol Federasyonu’na taleplerinin olmadığını belirten Orman, “Torku Konyaspor maçı için de Konya’ya gideceğiz. Günü birlik bir seyahat olacak. Belki maçın sonucuna göre hareket etmek lazım. Şu an açıklama yapmak doğru değil. Sonrasında 19 Mayıs bayram günü de şampiyonluk kutlaması yapacağız” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.