Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: “İddia Edilenler Doğru İse Arazileri Bağışlamaya Hazırım”

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, devletten arazi aldığı iddialarını yalanlayarak, “Beşiktaş Başkanı olduğumdan bu yana şahsıma tahsis edildiği iddia edilen herhangi bir arazi varsa bunu belgeleriyle ortaya dökecek olan kişi veya...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, devletten arazi aldığı iddialarını yalanlayarak, “Beşiktaş Başkanı olduğumdan bu yana şahsıma tahsis edildiği iddia edilen herhangi bir arazi varsa bunu belgeleriyle ortaya dökecek olan kişi veya kişilere, bu belgede yer alan arazideki tüm hakları bağışlamaya hazırım” dedi. Orman ayrıca bu tür haberlerden rahatsızlık duyduğunu belirtti.
Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, gazetelerde ve sosyal medyada hakkında çıkan devletten arazi alıp otel inşaatı yaptığı iddialarına yazılı açıklama ile cevap verdi.
Çıkan haberlere üzüldüğünü belirten Orman, “Beşiktaş Başkanı olmanın sorumluluğu gereği temsilcisi olduğum makama saygı nedeniyle, ticari faaliyetlerime ara vermiş olmama karşın, devletten arazi tahsisi aldığım ve otel inşaatı yaptığıma yönelik iddiaların bütünüyle iftira olduğunu açıkça belirtmek isterim” dedi.
“BÜYÜK RAHATSIZLIK DUYUYORUM”
Tüm zamanını Beşiktaş’ın başarısı için harcadığını belirten Fikret Orman, “Mesnetsiz iddialarla yıpratılmaya çalışılmasından ve halkımızın yanlış yönde bilgilendirilme çabasından büyük rahatsızlık duymaktayım. Açık yüreklilikle belirtmek isterim ki; Beşiktaş Başkanı olduğumdan bu yana devletten ne bir arazi tahsisi aldım, ne de bir otel yapımı işine giriştim” şeklinde konuştu.
“İDDİA EDİLENLER DOĞRU İSE ARAZİLERİ BAĞIŞLAMAYA HAZIRIM”
İddiaların kanıtlara dayanmadığını ve çamur at izi kalsın mantığıyla ortaya atıldığını vurgulayan Orman, şunları söyledi:
"Beşiktaş Başkanı olduğumdan bu yana şahsıma tahsis edildiği iddia edilen herhangi bir arazi varsa bunu belgeleriyle ortaya dökecek olan kişi veya kişilere, bu belgede yer alan arazideki tüm hakları bağışlamaya hazırım. İddia sahiplerinin iddialarını ispat etme yükümlülüğünü hatırlatır, kamuoyunun belgesi olmayan, ciddiyetten uzak şahsıma yönelik iftiralara itibar etmemesini rica ederim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.