Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: Hedefimiz Türkiye'nin her yerini siyah beyaza boyatmak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, en büyük hedeflerinin yeni sezonda elde edecekleri başarılarla Türkiye’nin her yerinin siyah beyaza boyanması ve bütün Beşiktaşlılar’ın sokaklarda formalarıyla dolaşması olduğunu açıkladı....

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, en büyük hedeflerinin yeni sezonda elde edecekleri başarılarla Türkiye’nin her yerinin siyah beyaza boyanması ve bütün Beşiktaşlılar’ın sokaklarda formalarıyla dolaşması olduğunu açıkladı.
Beşiktaş Dergisi’nin ağustos sayısında camia ve taraftarlara hitap eden Başkan Orman, yazısında şunları ifade etti:
“Yepyeni bir sezona heyecanla, umutla ve çok daha istekli bir şekilde başlıyoruz. Hep birlikte evimizden uzak geçirdiğimiz günler, çok kısa bir süre sonra sona erecek. Vodafone Arena’nın da tamamlanmasıyla, Şenol Güneş’in yönetimindeki ve kadrosunu güçlendirdiğimiz futbol takımımızın özlenen başarıları bize kazandıracağına inancımı dile getirmek istiyorum. Ayrıca bu vesileyle bizimle çalıştığı süre boyunca her zaman yapıcı, anlayışlı olan ve tam bir Beşiktaşlı gibi davranarak camiamızla bütünleşen Slaven Bilic’e ve yardımcılarına, yine yollarımızı ayırmak durumunda kaldığımız futbolcularımıza da yeni kariyerlerinde başarılar diliyorum.
2015-2016 futbol sezonunun takımımıza ve diğer tüm kulüplere hayırlı olmasını, fair play ruhunun hakim olduğu, kaos ve kavgadan uzak, sportif mücadelenin ön plana çıktığı bir yarışın yaşanmasını temenni ediyorum. 112 yıldır şerefle, onurla ve aşkla taşıdığımız formalarımızın biz Beşiktaşlılar için paha biçilemeyecek bir değeri vardır. Bu sorumluluklarla ve titiz çalışmalarla hazırlanan 2015-2016 sezonu formalarımızı beğeneceğinize ve sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Beşiktaşlı olmayı, bir yaşam biçimi haline getiren büyük taraftarımız, kombineleri ve yeni formalarıyla maçlarımıza gelerek takımımızı destekleyecektir. Vodafone Arena ile birlikte Kartal Yuvası ana mağazamız da sizlerin hizmetine girecek. Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştıran Kartal Yuvası mağazalarımıza her geçen gün yenileri eklenirken, ürün yelpazesindeki çeşitlilik ve kalitesiyle de taraftarlarımızın büyük beğenisini toplaması bizleri çok mutlu ediyor. Türkiye’nin ilk spor kulübü olma onuruyla her alanda liderliği ve öncü olmayı hedefleyen bir kulüp olarak, bu alanda da gayemiz “en iyisi” olmaktır. Yeni sezonda elde edeceğimiz başarılarla Türkiye’nin Siyah Beyaz’a boyanması, bütün Beşiktaşlılar’ın sokaklarda formalarıyla dolaşması en büyük hedefimizdir. Bu sezon da yönetimimizin, takımlarımızın en büyük gücü, her zaman kulübünün yanında olan büyük Beşiktaş taraftarı olacaktır.
Kulübümüzle ilgili çalışmalarda olduğu gibi, ülkemizle ilgili gelişmelerde de aynı umudu taşımak istiyoruz. Bildiğiniz üzere Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen vahşi saldırıda çok sayıda yurttaşımız yaşamını yitirdi ve yine çok sayıda yurttaşımız yaralandı. Adıyaman ve Şanlıurfa’da ise güvenlik güçlerimize karşı menfur saldırılar gerçekleşti. Dileriz en kısa sürede ülkemizde huzur ortamı sağlanır. Milletimizi derinden üzen bu olaylarda hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; yaralanan yurttaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
Son olarak, Beşiktaş’ı, Beşiktaşlılık duruşunu sadece bizlere değil, tüm spor camiasına anlatan; aynı hassasiyeti, aynı duyguyu ve aynı duruşu bizlere emanet eden Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı vefatının birinci yılında saygı ve sevgiyle anıyorum. Bize düşen görev; Süleyman Seba’nın gösterdiği yolda, Beşiktaşlılık duruşumuzu her geçen gün herkese göstererek yolumuza ve Beşiktaş için çalışmaya devam etmektir.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.