Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: "Gökhan İçin Ceza Varsa Kesilecek"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre’nin eski doktorları Ertuğrul Karanlık ile çektirdiği fotoğraf için hoşlanmadığını belirterek, "Bizim kendi doktorumuz var. Cezası varsa o da kesilecek" dedi.Beşiktaş Başkanı Fikret Orman...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre’nin eski doktorları Ertuğrul Karanlık ile çektirdiği fotoğraf için hoşlanmadığını belirterek, "Bizim kendi doktorumuz var. Cezası varsa o da kesilecek" dedi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman TRT Spor’da Gökhan Töre’nin eski doktorları Ertuğrul Karanlık ile çektirdikleri fotoğraf, Alman golcüsü Mario Gomez ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Sakatlığı devam ettiği için takımdaki yerini alamayan Gökhan Töre’nin, doktor Ertuğrul Karanlık ile çekildiği fotoğraf için hoşlanmadığını belirten Orman, "Bizim kendi doktorumuz var. Cezası varsa o da kesilecek" şeklinde konuştu.
Milli futbolcu Gökhan Töre’nin satılıp, satılmayacağı ile ilgili soruya ise Orman şöyle cevap verdi:
"Gökhan Töre ile ilgili yapılmış hiçbir anlaşma yok. Satılıp satılmayacağına yönetim kurulu karar verir."
"MARIO GOMEZ GİTMEK İSTERSE GİDER”
Son yaşanan terör olayları nedeniyle endişeli olduğu söylenen Alman golcü futbolcu Mario Gomez ve önümüzdeki sezon yapacakları transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Fikret Orman şu ifadeleri kullandı:
“Gomez gelirken de terörden korkmuştu ama terör her yerde. Kalmak isterse kalır, gitmek isterse gider. Ölüm mü yani? Demba Ba’yı sattık, daha iyisi geldi. Gomez giderse daha iyisi gelir. Ama kalmak istiyor. Ben de istiyorum. Yıldıza ihtiyacımız var diye transfer yapmayız. Burası Katar, Çin öncesi bir lokasyon değil. Beşiktaş’ta oynamak için bir adam ölecek. Burayı kimseye araç olarak kullandırtmam. Burası amaç. Buraya baktığın zaman gözünden yaş gelmesi lazım. Olmadığı sürece yıldız olsa da onu transfer etmem.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.