Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: “Gökhan Gönül Takımımızda Görmek İstediğimiz Bir Oyuncu”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, milli futbolcu Gökhan Gönül’ün önemli bir oyuncu olduğunu söyleyerek, “Takımımızda görmek isteyebileceğimiz bir oyuncu. Biz arzumuzu belli ettik. Kendisinin karar vermesi gerek” dedi. Orman ayrıca Mario...

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2016 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2016 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, milli futbolcu Gökhan Gönül’ün önemli bir oyuncu olduğunu söyleyerek, “Takımımızda görmek isteyebileceğimiz bir oyuncu. Biz arzumuzu belli ettik. Kendisinin karar vermesi gerek” dedi. Orman ayrıca Mario Gomez’in transferinin bu ay sonunda belli olabileceğini belirtti.
Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena’da eski yöneticilere ve sporculara iftar yemeği verdi. İftardan sonra Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İlk olarak iftar yemeği hakkında açıklamalarda bulunan Fikret Orman, “Eski yönetim kurulu üyelerine ve kurullarında görev almış kişilere iftar verdik. Beşiktaş’ın hepimizin Beşiktaş’ı. Dönemi itibariyle herkes hizmet etti. Bir nebze eskiden ter dökmüş insanları anmak hoş bir şey. Geleneksel hale geldi. İnşallah bizden sonrada devam eder” şeklinde konuştu.
“GÖKHAN TAKIMIMIZDA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ BİR OYUNCU”
Transfer döneminde adı sıkça siyah-beyazlılarla anılan Gökhan Gönül hakkında da açıklamalarda bulunan Orman, “Gökhan önemli bir oyuncu. Milli takımın da önemli oyuncularından bir tanesi. Bizim de takımımızda görmek isteyebileceğimiz bir oyuncu. Biz arzumuzu belli ettik. Kendisinin karar vermesi gerek. Fenerbahçe ile ilişkileri öğrendiğim kadarıyla kopma noktasına geldi” şeklinde konuştu.
“TRANSFERDE BİR ACELEMİZ YOK”
Gökhan Gönül’in Avrupa’ya gitmesi yönünde çıkan haberlerin kendisini rahatsız etmediğini belirten Başkan Orman, “Bunlar nasip, kısmet işi. Geçen sezon başı Fenerbahçe flaş transfer yaptı. Galatasaray da Podolski’yi almıştı. Bütün herkesten büyük tenkit vardı. Onlar onu aldı, siz ne yapıyorsunuz diye. Bütçemiz içerisinde makul transfer yapmak istediğimizi söyledik. Bir acelemiz yok. Takımın 8’inde ilk buluşması var. 20’sinde Avusturya’ya gidecek. Şu an kaçan bir şey yok. Hem Türkiye’de hem dünyada transfer yavaş geçiyor” diye konuştu.
“2-3 BÖLGEYE TRANSFER YAPACAĞIZ”
Çok transfer yapmayacaklarını vurgulayan Orman, “2-3 bölgeye oyuncu alacağız. Savunma bölgesine belki bir kaleci daha alabiliriz. Savunma bölgesine stoper almak istiyoruz. Sağ bek niyetimiz var. Serdar’ın sözleşmesi bitti. Ön taraf çok dolu. Orta sahada önemli oyuncularımız var. Beşiktaş şampiyon takım. Sözleşmesi biten oyuncularımızla uzattık. İsmail’in de sözleşmesini uzattık” ifadelerini kullandı.
Türk takımlarının bu kadar para harcamalarından dolayı artık başarı gelmesi gerektiğini söyleyen Orman, “Bizim de iyi transferler yaparak, oyuncu kadromuzla istikrar sağlamamız lazım. UEFA ile yapılan bütün protokoller biz de diğer Türk takımlarının da bazı kısıtlamaları var. Hayatın gerçekleri var. Gazete yazan rakamlar mümkün değil. Avrupa kupası katılan çoğu takımın transfer yasakları var. Satmadan alamıyorsunuz” dedi.
“GOMEZ AY SONUNDA BELLİ OLUR”
Alman golcüleri Mario Gomez’in transfer süreci için, “Karşılıklı beklemedeyiz. Bizim de araştırmalarımız var. Gomez’i seviyoruz. Taraftarlar bütünleşti. Milli maçlarına konsantre. Ay sonunda bizim açımızdan netleşmiş olur” açıklamasını yaptı.
“GÖKHAN TÖRE’YE İYİ BİR TEKLİF GELİRSE SATABİLİRİZ”
Takımdan oyuncu göndermek istemediklerini söyleyen Orman, sözlerine şöyle devam etti:
Gökhan Töre’ye talep var gibi gözüküyor. O da şartlar uyarsa. Biz Gökhan’ı satmak için almadık. O bölgede de çok oyuncumuz var. İyi bir teklif gelirse, Gökhan da isterse olabilir” dedi.
Orman ayrıca Atiba’yı takımdan kesinlikle göndermek istemediklerini gerekirse sözleşme uzatabileceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.