Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: Geçen sezon üzerimize oyunlar oynandı ve ligde kötü duruma düştük

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın geçen sezon üzerine oyunlar oynadığı için ligde bir an da kötü duruma düştüklerini, bu sene ise kendi işlerine konsantre olmaları gerektiğini söyledi. BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2014 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2014 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fikret Orman: Geçen sezon üzerimize oyunlar oynandı ve ligde kötü duruma düştük
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş’ın geçen sezon üzerine oyunlar oynadığı için ligde bir an da kötü duruma düştüklerini, bu sene ise kendi işlerine konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen “Hublot” marka saat tanıtım toplantısında konuşan başkan Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, ligde geçen sezon da 4. haftaya kadar lider olduklarını, fakat daha sonra üzerlerine oynanan oyunlar ve siyasetin o zamanki ortamlarının etkisiyle bir anda kötü duruma düştüklerini söyledi.

Bu sene ise daha temkinli bir şekilde ve bir hafta sonrasını düşünerek başarıyı devam ettirmek istediklerini belirten Orman, ligin uzun bir maraton olduğunu belirtti. Başkan Fikret Orman, şöyle konuştu:

"Daha sezonun çok başındayız. 6. hafta geçti, önümüzde çok uzun bir maraton var. Beşiktaş iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor bütün ekip olarak. Şu anda kulüplerde olan mali krizlerin ilkini herhalde biz yaşadık. Sıkıntılı bir süreçten geliyoruz. Stadımız yok, yapmaya gayret ediyoruz. Kendi kaynaklarımızla stadı yapıyoruz. Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Zor bir süreç var önümüz de. Lig bitmiş, Beşiktaş şampiyon olmuş, stadı açılmış falan değil, zorluklar var önümüzde.

Tabii ki seyredenlere seyir zevki vererek kazanmak, hepimizi mutlu eden bir şey. Ama bir hafta sonrasında da devam etmesi gereken bir şey. Hatırlıyorsunuz geçen sezon da lige çok iyi başladık, 4 maç üstüste galibiyetler aldık. Sonra Beşiktaş'ın üzerine oynanan oyunlar, siyasetin o günkü ortamları ve Beşiktaş bir anda kötü günlere geldi. Bizim kendi işimizi iyi yapmamız ve kendi işimize konsantre olmamız lazım. Ama şu anda Beşiktaş UEFA şampiyonu olmuş filan değil, daha önümüzde çok süreç var. Çok abartmanın da bir manası yok. Biz millet olarak yermeyi de övmeyi de biraz abartıyoruz ve sonra çöküşler yaşıyoruz. Şu anda iyi gidiyoruz. Bizim de gayretimiz arkadaşlarımızla beraber, bunu en iyi şekilde yapabilmek, devam ettirebilmek. Amacımız budur. Bu uzun bir maraton. 100 metrenin sonucuna değil de maratonun sonucuna herkes bakar. Biz şu anda daha 100 metrelerde, 200 metrelerde koşmaktayız. Daha önümüzde çok yol var."

Başkan Orman ayrıca, Beşiktaş için özel üretilen Hublot marka saat ile yaptıkları anlaşma için, “Beşiktaş ailesi olarak kulübümüze ve taraftarımıza yakışır anlaşmalar yapmaya devam ediyoruz. Beşiktaş’ın resmi zaman tutucusu “Hublot” oldu. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını dilerken her iki kuruma da şans getirmesini temenni ediyorum.” diye konuştu.

Öte yandan siyah – beyazlı takım için özel üretilen 100 adet titanyum kasaya sahip olacak olan modelin 65 bin Türk Lirası’na satılacağı açıklandı. Altın kasaya sahip olan ve tek üretilen saat ise açık artırmayla satışa sunulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.