Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: Club Brugge çekilecek en iyi kuraydı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Belçika temsilcisi Club Brugge'un kurada gelebilecek en iyi takım olduğunu söyledi. Orman, Süper Lig'de de bu sene şampiyon olacaklarını dile getirdi.UEFA Avrupa Ligi’nde dün akşam Liverpool’u elemelerinin...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Belçika temsilcisi Club Brugge'un kurada gelebilecek en iyi takım olduğunu söyledi. Orman, Süper Lig'de de bu sene şampiyon olacaklarını dile getirdi.

UEFA Avrupa Ligi’nde dün akşam Liverpool’u elemelerinin ardından Belçika’nın Club Brugge takımı ile eşleşen Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman ve beraberindekiler kura çekimini Akaretler’deki kulüp binasında takip etti.

Brugge'u çektikleri sırada büyük sevinç yaşayan Orman ve ekibi daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Belçika ekibinin bütçesinin kendilerinin yarısı kadar olduğunu söyleyen Orman, "Hayırlı olsun inşallah. Camia olarak, ülke desteğini arkasına almış bir takım var. Brugge içlerinde çekebileceğimiz en iyisiydi. İlk maç da orada olacak, ancak şu an sanırım kendi liglerinde liderler. Bizim kulübümüzün doğum gününde, yani 19 Mart’ta 2. maçı oynayacağız. Allah öyle nasip etti." dedi.

Taraftarlarının desteğine sürekli ihtiyacı olduklarını ifade eden başkan Orman, "Liverpool maçında inanılmaz bir atmosfer vardı. Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 'Olimpiyat Stadı uzak ve geliş problem oluyor' diyenler oldu. Hafta içinde 80 bin kişi doldurduk stadı. Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor, inşallah da şampiyon olacak. Bursaspor maçında 5 bin bilet satıldı. İllaki Avrupa maçları değil, Beşiktaş'ın şampiyonluğa giderken de taraftarlarına ihtiyacı var." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.