Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman Bursaspor’a Sözü Verdi

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi iki camia arasındaki buzları eritmek ve Bursaspor taraftarlarının da misafir tribündeki yerlerini alabilmeleri için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştüğünü söyledi....

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fikret Orman Bursaspor’a Sözü Verdi
Bursaspor Başkanı Ali Ay, Beşiktaş ile oynayacakları maç öncesi iki camia arasındaki buzları eritmek ve Bursaspor taraftarlarının da misafir tribündeki yerlerini alabilmeleri için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştüğünü söyledi. Başkan Ay, "‘Başkan tam zamanı, gelin bu işi yapalım’ dedim. O da, ‘Seneye tekrar konuşuruz’ dedi ve onun da sözünü verdi" dedi.
Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanacak Beşiktaş mücadelesi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Camiada bir takım ruhu istediklerini ifade eden Ay, “Herkesin bir ve beraber olmasını istiyoruz. Bursaspor sadece bizim Bursaspor’umuz değil, Bursaspor bütün Bursa’nın. Hatta Türkiye’de de Bursaspor’u çok seven insan var. Yani biz başarılı olduğumuz müddetçe camiamız daha da büyüyecek. Bunun için de uğraş veriyoruz. Bunun için sabah saat 10.00’da geliyorum, akşam saat 20.00’ye kadar Bursaspor ile yatıyoruz, Bursaspor ile kalkıyoruz. Hedefimiz Bursaspor’u daha yukarılara çıkartmak” dedi.
"ŞU ANDA BİZİM YENEMEYECEĞİMİZ HİÇBİR TAKIM YOK"
Süper Lig’in 28. haftasında oynanacak Beşiktaş maçını da değerlendiren Başkan Ali Ay, “Beşiktaş da diğer maçlar gibi olacak. Biz de Bursaspor’uz. Tabi ki gönlümüzden geçen oraya gidip galip gelmek. Ben çocuklara güveniyorum. İnşallah bunu da başarırlar. Şu anda bizim yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Önemli olan günümüzde olalım, takım olalım” diye konuştu.
"SENEYE SİL BAŞTAN YAPACAĞIZ"
Bursasporlu taraftarların karşılaşmaya gidemeyeceğinin hatırlatılması üzerine Ali Ay, “Ben isterdim ama olmadı, canları sağ olsun. Bunun üzerinde çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Çünkü burada bizim taraflarımıza da bazı şeyler antipatik geliyor. Onun için hiç konuşmamakta fayda var. Seneye tekrar bu konuda üzerinde görüşeceğiz. Biz çünkü onları almadık, bize de İl Güvenlik Kurulu kabul etmemişti. Onlar da aynı şekilde. Buna mütekabiliyet diyorlar. Biz de ona göre seneye tekrar bakacağız, tekrar sil baştan yapacağız” şeklinde konuştu.
"FİKRET ORMAN SÖZÜ VERDİ"
Bir basın mensubunun, ‘Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşmeniz oldu mu?’ şeklindeki sorusuna ise Başkan Ay, şu yanıtı verdi:
"Görüşmemiz oldu, o da benim söylediklerimi söyledi. Ben dedim ki, ‘Şu andaki ortam gayet müsait. Şehitlerimiz var’, o zamanlar daha da farklıydı. Terörizm kol geziyor. ‘Başkan tam zamanı gelin bu işi yapalım’ dedim. O da, ‘Seneye tekrar konuşuruz’ dedi ve onun da sözünü verdi."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.