Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman: “Avrupa Kupası kaldırmak istiyoruz”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yeni transferleri Adriano’nun imza töreninde yaptığı açıklamada, “Statlar her zaman araçtır. amacımız ise Avrupa Kupası kaldırmak istiyoruz. Beşiktaş bunu başarabilecek çok büyük bir kulüp”...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman yeni transferleri Adriano’nun imza töreninde yaptığı açıklamada, “Statlar her zaman araçtır. amacımız ise Avrupa Kupası kaldırmak istiyoruz. Beşiktaş bunu başarabilecek çok büyük bir kulüp” dedi.
Beşiktaş’ın yeni transferi Adriano, Vodafone Arena’da düzenlenen imza töreni ile resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Siyah-Beyazlı Kulübün Başkanı Fikret Orman açıklamalarda bulundu.
“Kulübümüzün ilkelerine uygun bir futbolcu, bunun içinde ayrıca mutluyum”
Siyah-Beyazlı Kulübün Başkanı Fikret Orman, bugün çok kıymetli oyuncu Adriano’nun imza töreni için burada olduklarını belirterek, “Her transferin kendi içinde bir öyküsü vardır. Esasında çok istediğimiz bir transferdi. Önceden beri ilgilendiğimiz bir transferdi. Beşiktaş’a da böyle bir oyuncuyu kazandırdığımız için çok mutluyum. Biliyorsunuz en önemli karar verdiğimiz şeylerden bir tanesi de oyuncu karakteri. Bizim takımımıza olan uyumu. Kulübümüzün ilkelerine uygun bir futbolcu bunun içinde ayrıca mutluyum. Beşiktaş’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Adriano’nun transferinde Barcelona’da bize yardımcı oldu”
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Brezilyalı futbolcunun transferi hakkında Barcelona’nın da yardımcı olduğunu belirterek, “Adriano’nun Beşiktaş’a gelişinde ve transfer bedeli hakkında bir tek bizim kulübümüzün değil aynı zamanda oyuncunun Barcelona’ya vermiş olduğu emekten, futbolcunun isteği doğrultusunda yardımcı olmasından dolayı da kaynaklanıyor. O açıdan da böylel bir kulüpte böyle bir hizmet verdiğinden dolayı ona da kulübü yardımcı olmuştur” dedi.
“Yapılan Caps’lere gülüyorum”
Basın mensuplarının Başkan Fikret Orman’ın kendisi hakkında sosyal medyada yapılan capslere ne düşünüyorsunuz sorusuna ise Başkan Orman, “Başkanlık takdire ve tenkide uygun bir iş. Kamuoyunda bazı yaptıklarımız beğeniliyor bazı yaptıklarımız ise beğenilmiyor. Yapılan Caps’lere gülüyorum. Bazen çocuklarım gösteriyor. Bazıları hakikaten komik” şeklinde cevap verdi.
“Hedefimiz Avrupa Kupası kaldırmak istiyoruz”
Bizim üzerinde basa başa durduğumuz en önemli konunun Beşiktaş’ın, Türkiye’nin en büyük kulübü olduğu ve bir dünya kulübü olması gerektiğini vurgulayan Başkan Orman, “Statlar her zaman araçtır. amacımız ise Avrupa Kupası kaldırmak istiyoruz. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Çok da önemli oyuncular geldi. Benden önceki yönetimdeki arkadaşlar da çok önemli oyuncular getirdi. Mesele bizim açımızdan şudur. Kulübümüzün bütçesi içerisinde ülkemizde ve takımımıza adapte olabilecek. İsmi değil de sahada başarı gösterebilmek önemli... Transfer dediğiniz şey bir günde yapılabilir. Ama esas olan şeyler, sahada olan şeylerdi. Bizimde değerli oyuncudan beklediğimiz bugünden itibaren kariyerini ve tecrübesini sahada Beşiktaşlılara Türk futboluna iyi bir şekilde göstermesi “dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.