Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fikret Orman, Ankara’da Beşiktaşlılarla Bir Araya Geldi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara’da kongre üyeleri ve Anadolu’nun çeşitli yerlerinden gelen Beşiktaş Dernekleri’nin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.Wyndham Otel’de düzenlenen organizasyonda Başkan Fikret Orman,...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 21:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 21:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ankara’da kongre üyeleri ve Anadolu’nun çeşitli yerlerinden gelen Beşiktaş Dernekleri’nin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.
Wyndham Otel’de düzenlenen organizasyonda Başkan Fikret Orman, “26 Mart 2012, bundan 4 sene önce. Beşiktaş zorlu günler içerisinde. Ben ve arkadaşlarım o zor günlerde karşınıza aday olarak çıktık. En başta bize Ankara güvendi. Ankara’dan aldığımız kuvvetle de görevimizin başına geçtik. O gün verdiğiniz destek için teşekkür ederim” dedi.
Konuşmasında Orman, “Türkiye’de tek büyük vardır, o da Beşiktaş’tır. Ekonomik olarak zor günlerdi. Rakiplerimizin bizden 3 kat fazla gelirleri vardı, davalarımız, borçlarımız vardı. Ama biz büyük bir azimle işe soyunduk. O günlerden başlayarak bize emek veren tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Büyük fedakarlıklarla çalıştık. Kimsenin yapamayacağımızı düşündüğü stadı yıktık ve yeniden Beşiktaş camiasına kattık. Stadımız yoktu, dışarlarda oynuyorduk ama asaletli duruşumuz dolayısıyla sponsorluk anlaşmalarımızı yaptık. Türkiye’nin en çok mağazası olan Kartal Yuvaları’nı yaptık. Bunlar çalışarak ve inanarak oldu. Hep halkın içindeydik, beraberce büyüdük. Futbol takımımıza doğru yatırım yaptık, Allah’a çok şükür yaptığımız yatırımın da karşılığını gördük. Beşiktaşımız Türkiye’nin tescillenmiş en büyük kulübü oldu. İnşallah önümüzdeki 2 maçı da kazanarak şampiyon olacağız. İşlerimiz bitmedi. Haftaya genel kurulumuz var. Dilerdim ki başka adaylar da olsun. Ama biz çalışmalarımızı başka adaylar varmış gibi yapacağız. Bugüne kadar geldiğimiz nokta çalışılarak gelinmiş bir noktadır. Herkesin bizden büyük beklentileri var. Önümüzdeki süreçte radikal kararlar alacağız. Borçlarımızı kapatmak için giderlerimizi kısmak durumundayız. Futbol takımımıza bütçemiz doğrultusunda eklemeler yapacağız. Bu sürecin sonunda Beşiktaşımızı daha da iyi noktalara getireceğiz. Atılımlarımızla Beşiktaş’ı Avrupa’nın sayılı kulüplerinden biri haline getireceğiz. Bize destek veren herkese tekrardan teşekkürlerimizi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Orman, basın mensuplarının sorusu üzerine, şampiyonluk primini hafta içinde açıklayacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.