Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı başlıyor

FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Ev sahibi A Milli Kadın Basketbol Takımı yarın saat 19.00'da Sırbistan ile yarı finale yükselebilmek için mücadele edecek....

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalarla başlıyor. Ev sahibi A Milli Kadın Basketbol Takımı yarın saat 19.00'da Sırbistan ile yarı finale yükselebilmek için mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma NTV Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

2014 FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek final maçları yarın İstanbul'da oynanacak. Türkiye'nin evsahipliğinde düzenlenen organizasyonda çeyrek final karşılaşmaları Ülker Sports Arena'da oynanacak ve yarı finale kalacak takımlar belli olacak. Gruplarında birinci sırayı alan ve eleme turunda galip gelen 8 takımın çeyrek final mücadelesinde ilk maç Avustralya ile Kanada arasında oynanacak.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, yarı finale yükselebilmek için saat 19.00'da Sırbistan karşısına çıkacak. NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanacak Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası çeyrek final maçlarının programı şöyle:
14.00 Avustralya - Kanada
16.15 İspanya - Çin
19.00 Türkiye - Sırbistan
21.15 ABD - Fransa
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.