Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feyyaz Çiftçi: "Takımdan genel olarak memnunuz"

Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, takımdan genel olarak memnun olduklarını ifade ederek, "İyi bir takım oluşturduk" dedi.Balıkesirspor’da Başkan Feyyaz Çiftçi, Teknik Direktör Reha Erginer ve futbolculardan Tomislav Glumac haftalık...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, takımdan genel olarak memnun olduklarını ifade ederek, "İyi bir takım oluşturduk" dedi.
Balıkesirspor’da Başkan Feyyaz Çiftçi, Teknik Direktör Reha Erginer ve futbolculardan Tomislav Glumac haftalık basın toplantısında medya mensuplarıyla bir araya gelerek hem geride kalan haftayı hem de önümüzdeki sezonu değerlendirdi.
"Genel olarak memnunuz"
Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, Eskişehirspor maçına iyi başladıklarını ve güzel oynadıklarını belirterek, "İlk yarısı ile ikinci yarısı bambaşka bir maç oynadık. İlk yarıda sahadaki Balıkesirspor şampiyonluğun kesin adayı ve ligin en iyi takımı olmaya aday bir takım vardı ancak ikinci yarıda aynı oyunu sergileyemedik. Yemememiz gereken golleri yiyince oyun olarak düştük. Takımımızın performansından genel olarak memnunuz. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bunu sahada gösterdik" ifadelerini kullandı.
"Sıkıntılar yaşıyoruz"
TFF 1.Lig’in sponsorunun ve yayıncısının belli olmadığını dile getiren Başkan Çiftçi, "TFF 1.Lig’de bir çok takım lisans çıkaramadı. Bizde sıkıntılar yaşıyoruz. Biz Balıkesirspor’un lisanslarını çıkardık. TFF’ ye 1 milyon 300 bin lira yatırdık. Yatırdığımız bu paralar geçmişte futbolculara olan kesinleşmiş borçlardı. Türkiye’de bunun başka bir örneği var mıdır? Bilemiyorum. Bu parayı yönetim kurulu üyeleri şahsi kredi çekerek, ben kendim şahsen borçlanarak lisansları çıkardık. Geçmişten gelen böyle bir problemimiz olmasaydı biz 1 milyon 300 bin lirayı hafta içerisinde futbolcuların alacaklarını dağıtabilseydik daha iyi olacaktı. Bu anlamda teknik kadrolarımız ve futbolcular ciddi fedakarlıklar yapıyor. Önümüz açık Allah’ın izniyle inşallah toparlayacağız. Bizden daha kötü durumunda olan kulüpler var, sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi bütün taraftarlarımız ve kamuoyunun bilmesi gerekir. Ülkenin bir an önce normalleşmesi lazım. Ticaret hayatının bir an önce normalleşmesi lazım. Kulüp olarak yaptığımız sponsorluk anlaşmasından ve bağışçılarımızdan beklediğimiz şeyleri alamıyoruz" açıklamalarında bulundu.
Erginer: "İyi ve etkili oyunculardan kurulu bir ekip"
Balıkesirspor Teknik Direktörü Reha Erginer ise lige iyi başlamak istediklerini dile getirerek, "Bu bizim için önemliydi. Çok iyi başlayabildik mı, hayır başlayamadık. Rakibimiz Eskişehirspor iyi ve etkili oyunculardan kurulu bir ekip. Ligde şampiyonluğa oynayan ve favori bir takım. Maçı iki bölümde analiz etmemiz lazım. Maçın ilk yarısında çok iyi oynadık. Topa sahip olan, topu kontrol eden takım bizdik. Mutlak gol pozisyonlarımız vardı, penaltı kaçırdık. Belki de ilk yarıda maçı kopartabilirdik" şeklinde konuştu.
"Bu maçı Giresunspor maçı ile telafi edecek gücümüz var"
İkinci yarıda oldukça eleştirilecek yanlarının bulunduğunu belirten Erginer, "55 ve 65. dakikalar arasında oyundan düştük. Oyuna gereken tepkiyi veremedik. Oyundan düştük, demoralize olduk. İlk golü yediğimiz 54. dakikadan sonra saha içindeki ani düşüş ikinci golü yememize neden oldu. Zaman zaman ikinci yarıda oyun kontrolünü rakibe verdik. 75. dakikadan sonra maça ortak olduk ve maçı çevirmek istedik. Son 15 dakika içerisinde pozisyonlar bulsak da hiç istemediğimiz halde 3 puan kaybettik. Biz iyi takımız ve iyi oyuncularımız var. Bu maçı Giresunspor maçı ile telafi edecek gücümüz var. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Giresunspor’un geçen yıldan 6-7 oyuncusu var. Takımı iyi transferler ile takviye ettiler. Takımım maç oynadıkça adaptasyon sorunumuz kalkacaktır. 12 tane transfer yaptık. Futbolcularımız maç yaptıkça birbirlerini daha iyi tanıyacaklar ve her oynadığımız maçta bir öncekinin üzerine koyarak devam edeceğiz. Hüseyin Tok’un durumu 10 gün önceye göre daha iyi. Sakatlığı düzeldi. İdmanlarda iyi durumda ve çalışıyor" dedi.
Glumac: "İki basit hala ile gol yedik"
Balıkesirsporlu futbolcu Tomislav Glumac ise hiç pozisyon vermeden yedikleri ilk golün morallerini bozduğunu ifade ederek, "Hocanın söylediklerine katılıyorum. 2 sene önce Balıkesirspor’a geldiğimden beri oynadığımız en iyi 45 dakika performansıydı. Oyun 90 dakikalık bir oyun. 90 dakikanın sonuna kadar mücadele etmek lazım. İki çok basit hata yaparak gol yedik. Bu maçta iyi oynayabileceğimizi gösterdik ama hataları minimize etmek gerekiyor. Eskişehirspor maçta pozisyona giremeden ilk ataklarında Bruno ile inanılmaz bir gol attı. Bu da bizi olumsuz etkiledi. Bu olumsuzluğun üstesinden gelip gelecek haftalarda bunları yaşamak istemiyoruz. Balıkesirspor taraftarına teşekkür ediyoruz. Ben ve diğer oyuncular böyle atmosferde oynamaktan büyük zevk alıyoruz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.