Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fethiyespor Başkan Yardımcısı Türk’ten ilginç öneri

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta son üç haftadan bu yana mağlup olan ve 270 dakikadır hanesine puan yazdıramayan Fethiyespor’da, Basın Sözcüsü İsmail Türk, futbolcuların alacağını olmadığını belirterek, "Bir tek şey kaldı. Bunları...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta son üç haftadan bu yana mağlup olan ve 270 dakikadır hanesine puan yazdıramayan Fethiyespor’da, Basın Sözcüsü İsmail Türk, futbolcuların alacağını olmadığını belirterek, "Bir tek şey kaldı. Bunları bir üfürükçüye götürmek lazım. Artık o noktaya geldik" dedi.
Fethiyespor’un Kocaeli Birlikspor’a deplasmanda 2-0, Sivas Belediyespor’a kendi evinde 3-1 yenilmesinin ardından Pendikspor’a da yine deplasmanda 2-0’lık sonuçla yenilmesi camiada büyük üzüntüye neden oldu.
Fethiyespor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İsmail Türk, gazetecilerin sorusu üzerine esprili bir dille tek çarenin futbolcuları üfürükçüye götürmek olduğunu söyledi. Türk, "Pendiskpor önünde 30 dakika iyi oyun çıkardık. 30 dakikadan sonra kişiliksiz bir futbol sergiledik. Aynı hüsran 3 haftadır devem ediyor. Artık dibe vurduk. Çok fazla söyleyecek bir şey de bulamıyoruz. Ama inşallah bu hafta evimizde Hacettepe’yi yenip dibe vuruş önlenir. Şu anda iyi gitmiyoruz. Ağır tahrik de var. Bazı şeyleri konuşmak da hoş değil. Ceza verdik. Cezayı bir maça bağladık. Bir lira alacağı olan bir oyuncumuz yok. Bu durumda ne yapmamız lazım. Bir tek şey kaldı. Bunları bir üfürükçüye götürmek lazım. Artık o noktaya geldik. Şehir destek veriyor. Yönetim ve taraftarlar destek veriyor. Nerede bir yanlış yapıyoruz? Bilen varsa söylesin onu da yapalım" dedi.
"Takım ruhu şart"
Sakat oyuncular Aytaç ve Hakkı’nın yokluğunun da alınan sonuçlarda etkisinin olduğunu söyleyen İsmail Türk, “Ancak sende takım ruhu olmazsa 1-2 oyuncu yokken mağlup olacaksan o zaman başka bir sorun var. Şimdi Aytaç’la Hakkı var. Hakkı önümüzdeki hafta takıma girer ancak Aytaç daha giremez. Aytaç’ın yokluğu etkiliyor. Takımda 2 oyuncuya umut bağlayıp çöküntü olacaksa zaten sorun var" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.