Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerlileri kızdıran tweet! Tehdit yağdı!

İstanbul Kadıköy'de ikinci el kitap satan Moda Kitap'a ait Twitter hesabından Fenerbahçe hakkında atılan bir tweet, olay yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerlileri kızdıran tweet! Tehdit yağdı!
Moda Kitap, Twitter'dan bir duyuru yaparak, Ramazan Bayramı nedeniyle takipçilerine ücretsiz kitap dağıtacağını bildirdi. Bu tweeti gören takipçilerden birinin, "RT ettim ama inşallah şike yoktur" şeklindeki tweetine Moda Kitap'tan ortalığı karıştıran şu cevap geldi:
"Fenerbahçe değiliz."

Bu tweet sosyal medyada adeta deprem etkisi yarattı. Fenerbahçe taraftarları Moda Kitap'a çok sert tepki gösterirken, olay tehdit boyutlarına vardı.

"VALİLİK, EMNİYET VE SAVCILIĞA BAŞVURDUK"
Moda Kitap yetkilileri bunun üzerine açıklama yayınlayarak, Fenerbahçe hakkında kullanılan ifadenin sadece bir şaka olduğu ve gelen tehditler nedeniyle Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Savcılığa başvuru yapıldığı bildirildi. Açıklamada, dükkanın geçici bir süre kapatıldığı belirtilirken, Twitter hesabının da kilitlendiği görüldü.

FENERBAHÇELİLER: "HANİ ÖZÜR?"
Ancak bu açıklama da Fenerbahçe taraftarlarının öfkesini dindirmedi. Taraftarlar, 'özür dilenmediğini' vurgulayarak söz konusu kitabevine yönelik tepkilerini sürdürdüler.

YAPILAN AÇIKLAMA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.