Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenercell Avusturya'nın lansmanı yapıldı

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi GSM hattı Fenercell, Avusturya Telekom Grup'la işbirliği ile Fenercell Avusturya'nın lansmanı Şükrü Saraçoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi.Lansmana Fenerbahçe Eğitim ve Gayrimenkuller Sorumlusu...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenercell Avusturya'nın lansmanı yapıldı
Fenerbahçe Kulübü'nün resmi GSM hattı Fenercell, Avusturya Telekom Grup'la işbirliği ile Fenercell Avusturya'nın lansmanı Şükrü Saraçoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde gerçekleştirildi.

Lansmana Fenerbahçe Eğitim ve Gayrimenkuller Sorumlusu Turhan Şahin, Avusturya Telekom Grup Toptan Satış Direktörü Stefan Amon ve Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir katıldı.

Turhan Şahin yaptığı açıklamada, 2009 yılında Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Hayata geçirdiğimiz Fenerbahçe'nin resmi GSM hattı olan Fenercell'in 6. faaliyet yılını doldurduğu şu günlerde Avusturya'da bir ilki gerçekleştirme adına adım atmış bulunuyoruz. Fenercell bugün tartışmasız asırlık Fenerbahçe'nin önemli markalarından biri olmuştur. Bu projeyi gerçekleştiren Fenercell Genel Müdürü Hakan Demir ve Fenercell çalışanlarına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Avusturya Telekom Grup Toptan Satış Direktörü Stefan Amon da bu işbirliğinin Avusturya Telekom için büyük bir gurur olduğunu belirterek, Fenerbahçe Kulübü gibi kendilerinin de kazanma geni taşıdıklırını ifade etti.

    Konuşmaların ardından Stefan Amon, Turhan Şahin'e kayak sporcularının giydiği mont hediye ederken, Şahin de Amon'a futbol takımının imzaladığı çubuklu formayı sundu.

    Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular Serdar Kesimal ve Raul Meireles de Avusturya Fenerbahçe Derneği üyelerine Fenercell Avusturya hattı ve imzalı forma takdim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.