Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe’ye ’Kocaman’ Darbe

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Torku Konyapsor Maçını Hakem Hataları Yüzünden Kaybettiklerini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2016 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2016 23:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’ye ’Kocaman’ Darbe
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, iki takımın da iyi mücadele ettiğini söyleyerek, “İyi bir maç oldu iki iyi takımın mücadelesini seyrettik. Bana göre iki hakem hatasının art arda gelmesiyle Torku Konyaspor mücadeleye 1-0 önde başladı. Rakip oyuncu elle oynadı, sağ taraftan gelen oyuncu da ofsayttı. Gole reaksiyon tepki göstermek istedik, beraberlik golünü bulduk, iki önemli gol pozisyonu bulduk. Maçın ikinci yarısında bu çabamıza devam etmek istedik. İkinci yarıda daha iyi oynayan taraf biziz. Öne geçebilirdi istediğimiz golü bulamadık. Kazanmak için sonuna kadar çabaladığımız maçta ikinci golü kalemizde gördük. İyi bir maç çıkardık. Kazanmayı istedik, kazanmayı denedik, adil bir sonuçla ayrılmıyoruz. Lig son hafta belli olacak. Bakalım neler olacak hep birlikte göreceğiz” dedi.
Geriye düştükleri maçları çevirememeleriyle ilgili soruya Pereira, “Maçın 2. dakikasında iki hakem hatasının art arda gelmesinden bir gol yedik, ikinci yarıda verilmesi gereken ama verilmeyen bir penaltı söz konusu. Ama bugün son oynadığımız Osmanlı maçına göre çok daha istekliydik daha iyi bir görüntü sergiledik. Böyle hatalar çok şeyi belirliyor, verilmeyen penaltı, ofsayttan atılan gol. Torku Konya kalemize gelmezken bir gol atarak maçı kazandı. Çok fazla maçta geriye düşmedi. O nedenle de geri dönüşleri görmediniz. Genellikle geriye düşmedi Fenerbahçe bu sezon. İlk golde art arda hakem hatası vardı, penaltıyla ilgili Torku Konyasporlu oyuncunun eli açık, eliyle oynuyor bu da penaltı olmalıydı. Gerçekleri gördüğümü söylüyorum. İyi bir maç oldu, futbol çok sefer adil olmayabiliyor. Önümüze bakmak zorundayız” cevabını verdi.
Yaptığı değişikliklerle ilgili gelen soru üzerine ise Pereira, “Biz maçı analiz ederken daha ofansif daha defansif oyuncu olarak düşünmemeliyiz. Volkan Şen oyundan çıkana kadar sahada iyi bir performans ortaya koydu. Geriye gelebilecek taze bir görüntü sergilemiyordu. Futbol sadece hücum değil aynı zamanda savunmadır. Volkan Şen aynı zamanda sakat sakat oynuyor fizik kondisyonunu en iyi şekilde ayarlamaya çalışıyoruz. Diego’nun da bir sakatlığı var, o da sakatlığını kontrol ederek yoluna devam ederek en iyi performansı sergilemeye çalışıyor. Ozan fizik anlamda daha kuvvetli olduğunu düşündük. Ama örneğin Alper Potuk oyuna girdiğinde gol atsaydı maç sonrası mükemmel bir değişiklik diyecektiniz. Ozan Tufan asist veya gol atsaydı çok iyi değişiklik olacaktı. Orta sahayı güçlendirmek istedik yaptığımız değişikliklerle. Elimizde başka forvet yoktu sadece Fernandao vardı. Rakip takımın başka forveti vardı, onu sahaya sürdü. Daha iyi olmaya çalıştık değişiklikleri yaparken, Caner’in güçlü ortalarına ihtiyacımız cardı, bu anlamda Caner’i kullanmayı denedik. En iyisini yapmaya çalıştık maçı kazanmak için. Ama bazen yaptıklarınız sonuç veriyor bazen de sonuç vermiyor. Siz maç sonrası değerlendirmelerinizi yapıyorsunuz ben saha içinde skor bilmeden karar almak mecburiyetindeyim. Bu değişikliklerin iyi olacağını düşündüm ama istediğim sonucu alamadık” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.