Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe’nin Rakibi Real Madrid

Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu E Grubu’nu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, çeyrek finalde İspanyol ekibi Real Madrid ile eşleşti.Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu E Grubu’nu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe,...

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu E Grubu’nu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, çeyrek finalde İspanyol ekibi Real Madrid ile eşleşti.
Turkish Airlines Euroleague Top 16 Turu E Grubu’nu lider olarak tamamlayan Fenerbahçe, çeyrek finalde İspanyol ekibi Real Madrid ile eşleşti.
Rus ekibi Khimki Moskova’yı 83-70’lik skorla mağlup eden Real Madrid rakibini kupa dışına itti ve F Grubu’nu dördüncü sırada noktalayarak çeyrek finalde oynama hakkı kazandı.
F Grubu’nda oynanan diğer karşılaşmalarda ise Barcelona, Zalgiris Kaunas’ı 66-59’luk skorla mağlup ederken, Brose Baskets, Laboral Kutxa’yı 89-69’luk skorla geçti.
Organizasyonda çeyrek final turu 12-26 Nisan tarihlerinde oynanacak. Seride 3 galibiyete ulaşan taraf Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenecek Final Four’a katılma hakkı elde edecek.
Turkish Airlines Euroleague Çeyrek Final’de eşleşmeler şu şekilde:
Fenerbahçe - Real Madrid
CSKA - Kızılyıldız
Lokomotiv Kuban - Barcelona
Laboral - Panathinaikos
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.