Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'nin başkanı belli oldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım 6829 oyla yeniden başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2013 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2013 22:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'nin başkanı belli oldu!
 Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Seçimli Olağanüstü Genel Kurul'nda sona gelindi. Saat 17.00'de sona eren oy verme işlemlerinin ardından yapılan sayım işlemleri tamamlandı.

Ülker Sports Arena'da sabah saat 10.00'dan itibaren başlayan oy verme işlemi saat 17.00 itibari ile bitti. 23 sandıkta 9804 genel kurul üyesi oy kullandı. Başkan Aziz Yıldırım'ın oy kullandığı ve ilk açılan sandıkta Aziz Yıldırım'a 108, Mehmet Ali Aydınlar'a 45 oy çıkmıştı. 3 oyun ise boş çıktığı açıklanmıştı.

Yapılan sayım sonrasında açılan 23 sandıktan Başkan Aziz Yıldırım'a 6829 oy, Mehmet Ali Aydınlar'a ise 2383 oy çıktı. Bu sonuçların ardından Aziz Yıldırım ve ekibi yeniden yönetime geldi.

Ardından ise Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi sonuçları bekledikleri yerden kalkarak Seçim Divan Kurulu Başkanlığı'nın bulunduğu podyuma çıktı. Aydınlar ve ekibi Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve diğer divan üyeleriyle tokalaşarak teşekkür etti.

Ardından Aziz Yıldırım ve ekibi de podyuma geldi. Yıldırım ve ekibi ile Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi de birbirleriyle tokalaşırken, Aydınlar, Yıldırım ve ekibini tebrik ederek podyumdan ayrıldılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.