Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçeliler Derneği‘nden Boluspor’a ziyaret

Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri, Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.Ziyarette ilk sözü alan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçeliler Derneği‘nden Boluspor’a ziyaret
Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri, Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette ilk sözü alan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, “Tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına size yeni sezonda başarılar diliyorum. Allah utandırmasın. Çeyrek asırdır beklenen bir Süper Lig özlemi var. Bolu’da halkıyla, şehriyle, takımıyla artık Süper Lig’de görmek istiyoruz. İnşallah bu özlemi bu sene gidereceğimizi temenni ediyorum. Bizde başta Fenerbahçemiz olmak üzere diğer bütün takımları misafir etmek, ağırlamak, mücadele etmek temennimiz. Kazasız, sakatlıksız hayırlı bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan Başkan Necip Çarıkcı, “Bu sene için Fenerbahçe ile bir maç düşündük. Hasan Çetinkaya kardeşimiz ile bir görüşmemiz oldu. Ama hem bizim hem Fenerbahçe’nin programı uymadığı için yapamadık. Gelecek senelerde Fenerbahçe ile tekrar maç yapmak isteriz. Sizlerle birlikte Aziz Yıldırım Başkan’ın yanına gidip projelerimizi konuşuruz. Sizlerden de destek istiyoruz. Deplasmanlar da beraber gideceğiz. Boluspor Bolu’nun takımı. Kulübün kapısı size açık. Ne yapmamız gerekiyorsa hep beraber Boluspor’u ayağa kaldıralım. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.
Bolu Fenerbahçeliler Derneği üyelerinin ricası üzerine oyuncumuz Andre Santos’ta ziyarete katılarak Bolu Fenerbahçeliler Derneği Selçuk Zorlu ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışırken, hatıra fotoğrafı çektirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.