Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçeli taraftarlara polis korteji

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Hollanda’da oynanacak Feyenoord-Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.Feyenoord - Fenerbahçe mücadelesini izlemek için Türkiye’den Amsterdam’a gelen ve trenle Roterdam’a gitmek isteyen...

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 19:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Hollanda’da oynanacak Feyenoord-Fenerbahçe maçına sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
Feyenoord - Fenerbahçe mücadelesini izlemek için Türkiye’den Amsterdam’a gelen ve trenle Roterdam’a gitmek isteyen sarı-lacivertli taraftarlar, polis tarafından durdurularak güvenlik kortejine alındı. Güvenlik güçleri Fenerbahçeli taraftarların otobüslerle kortej eşliğinde stada getirileceğini açıkladı.
Üç yıl önce Feyenoord - Beşiktaş maçında çıkan olaylarda çok sayıda taraftarın yaralanmasından dolayı güvenlik güçlerinin böyle bir önlem aldığı bildirildi.
Öte yandan Avrupa’nın farklı ülkelerinden mücadeleyi izlemek için Hollanda’ya gelen Fenerbahçeli taraftarlar bilet bulmakta zorlandı. Karaborsaya düşen biletlerin 400 ile 500 Euro arasında alıcı bulduğu gözlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.