Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçeli Sporcular Evi Açılışı Yapıldı

Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği’nin ’Fenerbahçeli Sporcular Evi’ açılışı yapıldı.Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nin yanında bulunan Konuk Evi’nde Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği’nin ’Fenerbahçeli Sporcular...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği’nin ’Fenerbahçeli Sporcular Evi’ açılışı yapıldı.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nin yanında bulunan Konuk Evi’nde Fenerbahçeli Sporcular Yardımlaşma Derneği’nin ’Fenerbahçeli Sporcular Evi’ açılışı yapıldı. Açılışa Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve şube temsilcileri katıldı.
Açılışta konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Önder Fırat, Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan değerlerin başında sarı-lacivertli sporcuların geldiğini belirterek, "Sporculara biz Fenerbahçe Kulübü olarak her zaman vefamızı, saygımızı göstermişizdir. Bundan sonra da sporcularımıza vefamızı göstereceğiz. Sayın Başkanımızın eski Fenerbahçeli sporculara verdiği değer ortadadır. Bu dünyada ve Türkiye’de bir örnektir. Bunu aynı şekilde devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Öte yandan, Başkan Aziz Yıldırım Antalya’da düzenlenen Coca-Cola Gelişim Elit U17 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Fenerbahçe U17 takımına plaket verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.