Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçeli Eski Futbolculardan Akhisar’a Övgüler

Fenerbahçe’nin profesyonel ligdeki ilk golünü atan Ergun Öztuna, ilk gol kralı Ogün Altıparmak ve yine Fenerbahçeli eski futbolcu Osman Arpacıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.Akhisar Belediye Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 16:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe’nin profesyonel ligdeki ilk golünü atan Ergun Öztuna, ilk gol kralı Ogün Altıparmak ve yine Fenerbahçeli eski futbolcu Osman Arpacıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.
Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Spor Adamları Derneği’nin açılışı için ilçeye gelen Ergun Öztuna, Ogün Altıparmak ve Osman Arpacıoğlu, Akhisarspor Adamları Derneği Başkanı İbrahim Macana ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette Fenerbahçe’nin ilk gol kralı Ogün Altıparmak, Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un 4 yıldır Süper Lig’e ayrı bir renk kattığını, dile getirerek başarılarından dolayı Salih Hızlı’yı tebrik etti. Akhisar Belediyespor’un önce Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve ardından yine uzun soluklu olması beklenen Cihat Arslan önderliğinde ligde katlanan bir başarı grafiği ile Avrupa kupalarında mücadele etme hakkını aradığını kaydeden eski futbolcu Altıparmak, Akhisar’daki futbol altyapısının çok sağlam olduğunu, bugünkü başarıların arkasında önceden gelen tecrübelerin yattığını vurguladı.
Aktif futbol hayatına Akhisar’da başlayan ve Fenerbahçe’nin profesyonel ligdeki ilk golünü kaydeden "Puşkaş Ergun" lakaplı Ergun Öztuna ise Akhisar Belediyespor’un Anadolu takımlarını tekrar ateşleyen ve yönetim olarak da örnek sayılabilecek bir takım halinde geldiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.