Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe’den Tehdit İddialarına Yanıt

Fenerbahçe, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu’nun sosyal medya üzerinden özel mesaj yoluyla bir gazeteciyi tehdit ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Asbaşkanımız Sn. İlhan Ekşioğlu’nun...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu’nun sosyal medya üzerinden özel mesaj yoluyla bir gazeteciyi tehdit ettiği yönündeki iddiaları yalanladı.
Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Asbaşkanımız Sn. İlhan Ekşioğlu’nun twitter hesabı @eksiogluilhan’dır. Söz konusu şahıs, kullanıcı adı üzerinde harf oyunu yaparak sahte bir hesap açmış ve kendisine tehdit içeren bir mesaj yollayarak, bu tehdit mesajını Asbaşkanımız Sn. İlhan Ekşioğlu tarafından gönderilmiş gibi kamuoyuna servis etmiştir. Bazı televizyon kanalları ve köşe yazarları da böylesine basit bir konuyu ciddiye almışlar ve bu sahteciliğe alenen prim vermişlerdir. Konuyla ilgili olarak adli süreç başlatılmış olup, söz konusu şahısla ilgili Asbaşkanımız tarafından suç duyurusunda bulunulacaktır. Bununla birlikte, spor basınından ricamız, haber yaparken çok daha dikkatli ve ciddi olmaları, konuyu yeterince araştırmaları ve bu tip sahteciliklere kredi tanımamasıdır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.