Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'de üye işlemleri sürüyor

Fenerbahçe'de üye işlemleri sürüyor"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında Fenerbahçe Kulübü'ne yeni katılan üyelerin üye kartları ve kulüp rozetlerinin teslimi devam ediyor. Sabah saatlerinde İbrahim Gümüşdal adlı üyenin belgeleri...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2014 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2014 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'de üye işlemleri sürüyor"Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında Fenerbahçe Kulübü'ne yeni katılan üyelerin üye kartları ve kulüp rozetlerinin teslimi devam ediyor. Sabah saatlerinde İbrahim Gümüşdal adlı üyenin belgeleri ve rozeti Başkan Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım tarafından kendisine verildi.

Kulübün internet sitesinde yer alan haberde Aziz Yıldırım'ın Gümüşdal'a "Ne zaman istersen bizi ziyarete gelebilirsin. Fenerbahçe ailesine hoşgeldin." dediği kaydedildi.

Çocukluğundan beri Fenerbahçe Spor Külubü üyesi olmayı hayal ettiğini söyleyen İbrahim Gümüşdal'ın da "En büyük hayalim bugün gerçekleşti. Üyelik belgelerimi de Başkanımız Aziz Yıldırım'dan aldım. Zaten 1907 Tribününde kombinem vardı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 tribününe kadar tekerlekli sandalyesiyle gelen bir tek ben varım. Bu stadyum bu anlamda gerçekten Avrupai standartlarda. Geldiğim maçlarda Aziz Bey'i görüyordum. Artık bende bu kulubün üyesiyim." ifadesine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.