Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe’de Osmanlıspor Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı.
Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışmasının yapıldığı antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı.
A Milli Takım kadrosunda yer alan Gökhan Gönül, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Alper Potuk, Ozan Tufan ve Volkan Şen ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Michal Kadlec, Bruno Alves, Luis Nani ve Simon Kjaer antrenmanda yer almadı.
Diego Ribas ve Robin van Persie, özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Jose Fernandao gribal enfeksiyon nedeniyle antrenmanda yer almadı. Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı.
Sarı-lacivertliler, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla sürdürecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.