Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları tamamlandı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. haftasında Kayseri'de Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıkları yaptığı son antrenmanla tamamladı. Sarı lacivertli ekip akşam saatlerinde de maç için Kayseri'ye...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları tamamlandı
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 14. haftasında Kayseri'de Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıkları yaptığı son antrenmanla tamamladı. Sarı lacivertli ekip akşam saatlerinde de maç için Kayseri'ye gidecek.

Fenerbahçe, deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Bu arada sakatlıkları bulunan Pierre Webo takımdan ayrı çalışırken, Serder Kesimal ve Hakan Cinemre tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Bu antrenmanla Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertli ekip, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Kayseri’ye hareket edecek.

KARTAL'IN 20 KİŞİLİK KAYSERİ ERCİYESSPOR KADROSU

Bu arada Fenerbahçe'nin yarın saat 20.00'de Kayseri Kadir Has Stadı'nda Kayseri Erciyesspor ile oynayacğı ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çalacağı maçta sarı lacivertli ekibin 20 kişilik kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Diego Ribas, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Egemen Korkmaz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Mehmet Topuz, Pierre Webo ve Bekir İrtegün.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.