Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'de kaptan Emre, takımla çalıştı

Fenerbahçe, deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Takım kaptanı Emre Belözoğlu, antrenmanın tamamında yapılan çalışmalarda yer aldı.Teknik direktör...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 14:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'de kaptan Emre, takımla çalıştı
Fenerbahçe, deplasmanda Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Takım kaptanı Emre Belözoğlu, antrenmanın tamamında yapılan çalışmalarda yer aldı.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman, saat 10.45’te başladı ve 1 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk, özel program dahilinde takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

KONYA'YA TAM KADRO GİDİLİYOR

Sarı lacivertliler, Konyaspor maçı için bugün saat 16.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla bu şehre hareket edecek. Bu arada kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Fenerbahçe'nin Konya'ya tam kadro gideceği, kafilede sakat ve cezalılar dahil tüm oyuncuların yer alacağı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.