Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe’de Hedef Çeyrek Final

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında 1-0’lık avantajla yarın Braga karşısına çıkacak. Avrupa’daki tek Türk temsilcisi olan sarı-lacivertlilerde tek hedef yola devam etmek.Sezona yaptığı yıldız transferlerle başlayan ve...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanşında 1-0’lık avantajla yarın Braga karşısına çıkacak. Avrupa’daki tek Türk temsilcisi olan sarı-lacivertlilerde tek hedef yola devam etmek.
Sezona yaptığı yıldız transferlerle başlayan ve Beşiktaş ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, yarın akşam TSİ 22.05’te Portekiz ekibi Braga’ya konuk olacak. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında rakibini Kadıköy’de 1-0 mağlup etmeyi başaran Kanarya, UEFA Avrupa Ligi’nde son 8 takım arasındaki yerini almak istiyor.
BRAGA SON MAÇTA FARKLI MAĞLUP
Braga, Portekiz Ligi’nde son olarak Belenenses’e 3-0 mağlup oldu. Portekiz ekibinde tüm dikkatler UEFA Avrupa Ligi’ne çevrildi. Ligin 26. haftasında deplasmanda Belenenses ile karşılaşan Fenerbahçe’nin rakibinde Teknik Direktör Paulo Fonseca yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürdü. As oyuncuları Fenerbahçe ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi dinlendirme yoluna giden Braga rakibine 3-0 mağlup olarak, bu sezonki en farklı yenilgisini aldı.
FENERBAHÇE MORALLİ GİDİYOR
Süper Lig’de Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ise son olarak Kayserispor’u 1-0 mağlup ederek kayıp yaşamadı. Son haftalarda sarı-lacivertlilerde taşların iyice yerine oturduğu gözlenirken, pazar günkü Galatasaray derbisine Avrupa’da tur atlayarak motive olmanın hesapları yapılıyor.
AVRUPA’DA 8 MAÇLIK SERİ
Kanarya, Braga karşısında Ülker Stadyumu’nda alınan galibiyetle birlikte Avrupa arenasındaki yenilmezlik serisini de 8 maça çıkardı. Sarı-lacivertliler bu arenada en son UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında Kadıköy’de Norveç temsilcisi Molde’ye 3-1’lik skorla mağlup olmuştu. Ayrıca bu yenilgi Fenerbahçe’nin bu sezon şimdiye kadar kendi evinde aldığı tek mağlubiyet olarak kayıtlara geçti.
GÖKHAN GÖNÜL SEVİNCİ
Kaburgasındaki kırık nedeniyle Braga ile oynanan ilk maçta yedek soyunan Gökhan Gönül, dün gerçekleşen antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Teknik Direktör Vitor Pereira’nın görev vermesi halinde başarılı sağ bekin Braga karşısında forma giymesi bekleniyor.
FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR
Rakibiyle İstanbul’da oynanan maçı Mehmet Topal’ın golü ile 1-0 kazanan Fenerbahçe, her türlü galibiyet ve beraberlikte adını çeyrek finale yazdıracak. Sarı-lacivertli takım 1-0 haricindeki tek farklı tüm mağlubiyetlerde yine turu atlayan taraf olacak. Karşılaşma Braga’nın 1-0’lık galibiyeti ile tamamlanırsa ise uzatmalara gidecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.